Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
[ external image ]
Jak się raz trafi, to potem już wszystko jasne. Kupie coś nie klepiącego do siania i zamieszczę fotę jak wygląda taka przepłuczka (takia mętna woda z rzeki).
ps.Teraz mam inną technikę robienia PST i jak zobaczyłem tę fote to już mnie na bełta bierze lol
edit:
A w ogóle nie wiem, co to za skala porównawcza: jogurt waniliowy. Jogurt przeca biały jest, ewentualnie żółtawo-biały.
Oto moje pst foto.
[ external image ]
// edit2
Myślę, że z tym kolorem to nie takie proste, to może być kwestia nie tylko pożądanych przez nas zanieczyszczeń, ale i zanieczyszczeń powstałych przy pakowaniu / przechowywaniu wydobytych z makówek ziaren.
Podejrzewam, że dlatego wyniki naszych badań organoleptycznych / porównań są tak niespójne.
Tak sobie tu piszemy, a skonczyc sie moze jak z avio. Tylko avio ma jeszcze apteki, a PST niee. PST jest fajne, każde inaczej dziala, idealne na kryzysy finansowe dobra bania na cały dzień za 10zł, a znaleść jest tak łatwo i nie chodzi bynajmniej mi tu o rzucane nazwy na forum, bo powinni to zlikwidowac i wrócić do kodowania
nazw ;p
snooze pisze: Tak sobie tu piszemy, a skonczyc sie moze jak z avio.
Może faktycznie inne wymagania mamy, choć ja po pierwszych paru herbatkach leżałem na kanapce i przymykającymi się oczami obserwowałem przytulne otoczenie - nie mógłbym powiedzieć, że ledwie smyrnęło :)
miumin pisze: // edit2
Myślę, że z tym kolorem to nie takie proste, to może być kwestia nie tylko pożądanych przez nas zanieczyszczeń, ale i zanieczyszczeń powstałych przy pakowaniu / przechowywaniu wydobytych z makówek ziaren.
Podejrzewam, że dlatego wyniki naszych badań organoleptycznych / porównań są tak niespójne.
;-)
michallo pisze: Dodajemy naszego zakwaszacza. Może to być cytryna, kwasek cytrynowy, ocet, witamina C. Pamiętajcie aby nie przesadzać z ilością. Chcemy osiągnąć optymalne PH 6.5. Wystarczy ok. ¾ łyżeczki kwasku cytrynowego/5ml octu na kilogram maku.
Dodatkowo jest to bardzo mała ilość - sugeruję 15ml octu / 0.5 l wody.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.