Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Za rok znowu trzeba wpaść na wyspy i zakręcić się w odpowiednich miejscach. Ciężko powiedzieć czy lepsza jest dobra koka, czy prawie stuprocentowo czysta pasta-feta. Ja celuje jednak fetę, ale bardzo wahają się na szali zajebistosci. Choć różnice w działaniu są spore, a myślałam, że to będzie coś podobnego.
Wiedza podstawową wartością.
:yay:
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
Dajmy na to, gdy otrzymuję kostkę jest w niej 30% kokainy ... źródła podają jeśli jest czyst 90 % koks to 50 mg jest odpowiednią dawką na pierwszy sniff większe mogą być już overdose.
więc na logikę jeśli mam koko 30 % to powinienem na start przywalić 150 mg ? i dalej poprawiać co pół godziny 100 mg ? czy walić troszkę mniejsze bo jest ryzyko wypełniacze w pomieszaniu z koką po takiej dawce mogą sprawić, że będę czuł się przyjemnie ?
Ale obawiam się, że w moim regionie nie ma takiego sortu jak w Stolicy czy Trójmieście....... biorąc z mojego źródła, kilka razy miałem sort mocy około 50 % i to były te najmocniejsze sorty w mojej okolicy, lepsze waliłem tylko w UK tamte oceniam na około 75 %
ten sort z mojej okolicy mówię, że miał 50 % bo swego czasu kolega wjebany w coco zamówił tester kokainy... i swego czasu jak u nas latało "kozackie coco" to właśnie robił test i ku naszemu zaskoczeniu wyszło tylko 50 % ;p to tamte wcześniejsze które też klepały musiały mieć jakieś 30 %
50% to już dobry temat, jak sam z resztą mówisz. Niestety coco jest specyficznym dragiem, o wiele pewniejsze jest zdobycie np meth który poza tym, że na 90% będzie czystszy to i sporo tańszy. Działa inaczej ale o wiele dłużej, dla laika właśnie czas działania będzie jedyną różnicą- tylko ten kurewski wpływ na zdrowie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.