- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Cieszę się tylko z tego, że lecą do mnie składniki do miksu, o którym murti pisał na twitterze. Dużo się po nim spodziewam, tym bardziej, że Reez też bardzo miło wspomina. Ktoś inny próbował? Aha, mowa o pFPP+MeOPP. Reez, podsumuj jakie ilości tego, według ciebie, najlepiej wziąć? Do jednej bombki od razu dać czy jaką drogą administracji? :)
aenedue pisze: Też czekam na te niby dobry zestaw piperazyn (zaciekawiły mnie niektóre opisy) - testować będę w przyszłym tygodniu - planuję proporcje 30/150 - dodam tylko, że w końcówce lat 90 jadłem tabsy z MDMA - wtedy nawet nie wiedziałem, że to MDMA ale opisów na hypciu wynika, że to było to i to w dobrej jakości - tabsy to były takie supermany fioletowe - tak więc jakieś tam odniesienie do tego co się wtedy działo będę miał
Powód: Poprawiono cytat.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.