Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Mnie to zawsze zastanawiało jak fajne/nie fajne mogło by być połączenie deksa z trzema substancjami...

DXM + DMT(!)... Nie wiem czy był by tu w ogóle jakikolwiek sens. Lepsza mogła by się okazać Ketamina, ale także nie wiem czy łączenie DMT z czymś oprócz iMAO to mądry pomysł :-p

DXM + Meskalina. Niby nie powinno się jej z czymkolwiek łączyć, ale to chyba tylko przesądy hehe

DXM + Ibogaina ( :scared: )... Nie umiem sobie nawet wyobrazić jakby to wyglądało bo nie próbowałem ibogi, ale domyślam się, że taki miks (może znowu Ketamina zamiast deksa?) byłby jednym z najsilniejszych doświadczeń psychodelicznych w jakie człowiek może się wprowadzić :heart:

Tylko mieć dostęp to zaraz te miksy były by opatentowane...
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: 69plateau »
jak wygląda sprawa miksowania z brdf? tak samo jak z fetą czy można?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Tworzy jeszcze większy nieogar, zapętlenia, o dogadaniu się z ludźmi zapomnij.
Ale przeżyłem :D
Jeżeli poważnie myślisz o tym miksie, to możesz zaznajomić się z moim tr z tego połączenia :
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=14217
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 2497 / 49 / 0
Miks jest zajebisty :)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: 69plateau »
czyli jak nie rozwala serducha to próbujemy :D może jeszcze nie w tej chwili, ale do końca tego roku będzie to jeden z miksów które na stówę zrobię. będzie jeszcze z 2C-E/C/B i jeszcze z powojem. czyli trzy porządne tripy się szykują :D oraz jeden rytuał szamański :D
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bangzilla »
Aaaaa DXM + zolpidem ktoś próbował? <:
Uwaga! Użytkownik bangzilla nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zjemtwepachy »
Czy sądzicie, że dobrą opcją będzie pomieszanie DXM + THC i pójście w plener (dokładniej do parku w nocy o 21:30)? Dotychczas robiłem to tylko na terenie swojego pokoju, a dziś chcę spróbować czegoś innego.
  • 1474 / 16 / 0
To jest wręcz Piękna opcja. W moim przypadku zachwyt tym co jest dookoła jest tak potężny, że nawet tryptamina może poczuc sie zagrożona hehe
Tylko nie przesadź ani z jednym ani z drugim bo będzie trudno do domu wrócić ;]
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zjemtwepachy »
Hmm... To będzie taki zwykły średnio mocny joint i 600mg dxm. Wiem, że dla niektórych to dużo, ale moje minimum na 3 plateu to 900-950mg, co mnie bardzo martwi. Chcę wszamać tablety po drodze do pobliskiego parku, poczekać aż coś wejdzie, spalić jointa, posiedzieć z pół godzinki na ławce i jakoś wrócić do domu (powiadomiłem kumpla, że jak coś, to zadzwonię do niego, aby po mnie przylazł). Już raz robiłem taki miks u znajomego i miałem... niezbyt wyjściową mordę, pomimo, że jak chciałem, to mogłem się ogarnąć. Ale dzięki za potwierdzenie, bo miałem wybierać pomiędzy opisaną opcją, a 900mg w wyrze. No to widzę, że zapowiada się sroga noc ;). Btw, robiłeś to w dzień, czy w nocy?
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2009 przez Zjemtwepachy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1474 / 16 / 0
. Btw, robiłeś to w dzień, czy w nocy?
O różnych porach zarówno dnia jak i nocy ;-)
Ale tak od siebie to polecam jak najbardziej w nocy. Jakiś parczek, lub nadrzeczne okolice.
Widoki są naprawde świetne
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.