Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
Więc mam chyba słabą tolerancję bo rzygam zazwyczaj po dwóch piwach jeśli palę więcej niż lolka...
mj z wódką to dla mnie totalna abstrakcja.
Uwaga! Użytkownik Mal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
Jeżeli ostro popiję i nad ranem zajaram to wystarczy, że zamknę oczy chociaż na 5 sekund- zawsze się zrzygam (zazwyczaj szybki rzyg do zlewu). Jak jaram podczas picia nie mam problemów
  • 381 / 5 / 0
Znać możliwości,albo umieć ukurwić się tak,by mieć z tego satysfakcje i zrobić to z kulturą,bez rzygania oraz troską o swoje fizyczne samopoczucie.I z tym akurat się zgodzę,bo jakimś przeciwnikiem politycznym palenia łączonego z piciem nie jestem,choć preferuje delikatniejszą bombę.
  • 355 / / 0
Tez lubie delikatniejsza, czillowa bomba, dlatego po zjaraniu sie 1-2 browarki idealnie poprawiaja i przedluzaja stan, z wódka nie nawidze łaczyc mj( ten stan jest jakis pojebany ;-) )
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 5299 / 104 / 0
Mal pisze:
Więc mam chyba słabą tolerancję bo rzygam zazwyczaj po dwóch piwach jeśli palę więcej niż lolka...
MJ z wódką to dla mnie totalna abstrakcja.
To pierwszo pal, a później pij. Alko przed trawą nie wzmocni jej tak, jak trawa po % z prostej przyczyny - trawa niby się powoli instaluje jednak bardziej gwałtownie niż alko, to niskoprocentowe pite powoli
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 49 / / 0
Ale po co? ;) Skoro można tylko pić albo tylko palić?
Nie szukam jakiś wygórowanych wrażeń żeby aż tak kombinować.
Uwaga! Użytkownik Mal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Poszukiwanie wygórowanych wrażeń, to jakbyś chciała jeszcze dorzucić morfinę, grzyby, ketaminę, desmetylotramadol i po drodze jakieś kwasy. alko + trawa to idealna kombinacja, tylko trza niewielkie ilości w odpowiednich odstępach czasu przyjmować :) Jeszcze wspomnisz moje słowa, kiedyś, po kilku buchach na ładnej polanie, hehe
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 49 / / 0
Hehe, nie mówię "nie" ;)

Ale póki co źle się czuję więc nie łączę :)
  • 191 / 1 / 0
Pill ma na myśli inicjację.
Każdy nowy użytkownik powinien przyjąć mix co najmniej 4 nielegalnych substancji psychoaktywnych pod okiem któregoś z bardziej doświadczonych użytkowników.
  • 1558 / 18 / 0
zjarać się i na zjarce wypić 5 piwek... cudownie!
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.