Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1198 / 8 / 0
W kazdym razie lepiej jest wziasc troche mniej niz troche wiecej jesli np. ma sie w planach jakas impreze albo chodzenie po miescie ;] lub ogolnie niepewne s&s.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2012 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 705 / 16 / 0
Nigdzie w wątku nie znalazłem info o miksie z AMT.
Czy ktoś tego próbował?
Zostało mi ok. 50mg i chciałbym zmieszać to z 6-APB. (100mg+50mg).
Taki miks jest bezpieczny?
Ryyyyyyyba!
  • 1951 / 15 / 0
AMT, to imao. Sam pomysl.
  • 2334 / 9 / 0
Raczej średnio. Po pierwsze AMT to iMAO, a po drugie wjeżdża dość konkretnie na serce. I do tego jedno i drugie stymuluje dość konkretnie, co może nie być do końca przyjemne. Jednak dawki o jakich piszesz nie są za duże i powinno obejść się bez jakichś większych komplikacji.
Teraz praktyka (może nie to samo, ale trochę zbliżone)- z tydzień temu oszamałem 5-API w ilości 150mg, (pierwszy raz i średnio się spodobało, więc) po 3h dorzuciłem 125mg 5-APB z 25mg 5-API, do tego cały czas bonga (2,5g odmiany think different łącznie) i jakoś z 4h od zjedzenia tego drugiego, tak na full spontanie poleciało 30mg AMT z 0,6mg 25C. Nic złego mi się nie stało, jeno podwyższone ciśnienie dawało o sobie znać. W każdym razie nie na tyle, żeby jakoś zakłócać trip. Trochę z dupy po peaki nałożyły się minimalnie, ale i tak było świetnie. Psychodela była wzmocniona i inna, mieliśmy z ziomkiem konkretny jak na tą dawkę mindfuck i beke ze wszystkiego, myśli i rozmowy raczej mało ambitne. Wizualnie całkiem fajnie- po bongach jakieś tam zarysy fraktali się nawet pojawiały, pojebane kolory ,np. fioletowe drzewa, zielone kałuże itp. Na koniec dojebałem się 600mg tramadolu i dwoma piwami, co było już szczytem nieodpowiedzialności %-D, ale i tak chuj mi się stało.
Także jeśli jesteś odpowiedzialnym ćpunem i boisz się, że Ci się coś stanie to tego nie rób. %-D
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2012 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1951 / 15 / 0
Ja bym ladowal, tylko mial pod reka benzo, neuro i alfa-blokery (I UMIAL Z NICH KORZYSTAC). Ale tylko jesli wiesz czego sie spodziewac, nie masz problemow ze zdrowiem i ewentualna smierc ci nie straszna :old:
  • 705 / 16 / 0
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Z odpowiedzialnością u mnie jest różnie. I tak miałem zamiar to zrobić i zrobię gdy tylko nadarzy się jakieś wolne dłuższe niż 1 dzień, z tym że zaopatrzę się w opiekunkę która w razie przegrzania obłoży mnie lodem %-D .
Czekajcie więc na raport z tej operacji (a jeśli przestanę wchodzić na forum to będzie znaczyło że umarłem :-) )
Ryyyyyyyba!
  • 1876 / 23 / 0
5-API + 2C-B
6-APB + 2C-B
5-API + 6-APB + 2C-B

Moim zdaniem najlepsze połączenie empatogen + psychodelik . We wszystkich zachodzi mega synergiczne działanie . Mój ulubiony miks na imprezy. Wrzucone 2C-B na peaku empatogenów daję całkowicie nowe unikalne efekty. Moim zdaniem lepsze niz w miksie z LSD gdzie np LSD wrzucone na 5-API wyłacza działanie empatogena
  • 1951 / 15 / 0
Jak dla mnie 2C-B nie pasuje do empatogenów. Kłucą się strasznie: Chłodne i logiczne 2C-B vs. ciepły i empatyczny empatogen.
  • 1876 / 23 / 0
Próbowałes? Jak dla mnie po dorzuceniu 2C-B to juz nei jest w ogóle działanie 2C-B tylko całkowicie nowa jakośc doświadczenia.
  • 1951 / 15 / 0
Ta. Dziwne to to jest. Chyba ze za duze dawki walilem 50mg + 150mg
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.