- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Generalnie cud, miod,orzeszki i tryb predatora, ale zaraz za tym uber schizy i mega mania przesladowcza ;).
Ktoś coś? :cheesy:
Wycięto nieregulaminową treść; zakaz handlu na forum. Przeniesiono do odpowiedniego wątku. whitealex
21 listopada 2016dragowszukam pisze: Z benzo (klon, alpra) analogi apvp na miekko mozna mixowac nie? Mowie tu o podkladzie z klona przed konsumpcja owego proszku do prania i ewentualnej alperce na zwałe?
02 sierpnia 2016Czosnozord pisze: Hotrailsowany pihp z podkladka z klona przebijany sniffami u 47770, daje zadziwiajaco fajny speedball, mimo, ze w samym pihpie tego speeda malo ;).
Komponują się idealnie.
Muszę podkreślić jednak, że wapuję obie te substancje wymieszane jednocześnie. Co prawda widać różnicę w temperaturach topnienia, ale bez problemu można sobie z tym poradzić.
Proporcje różne, jak się sypnie.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.