Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 791 / 7 / 0
przebil sie i to bardzo, czulem sie w wielkim przyblizeniu jak po opio zmieszanym z MDMA/metedronem
a takie mixy to ja robie prawie codziennie :rolleyes: (bez gbla)
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 3205 / 176 / 0
Nie psychodeliczny, ale gdy walniesz za dużo, dostajesz objawy ataku schizofrenii.

zauważam notki o tym coraz częściej w starszych postach na forach, dziwię się naprawdę, że w żadnym FAQ w internecie nie ma nic o tym efekcie ubocznym przedawkowania GHB/GBL.

Przez takie właśnie przedawkowanie mam sprawę w sądzie :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1513 / 26 / 0
Nie psychodeliczny ale w odpowiedniej dawce i na początku daje specyficzną euforię (określenie płynne E może nie do końca idealne bo euforia jest dość unikatowa, może to ona zmieniła profil mixu). Dla mnie efektem przedawkowania jest sen (rzadziej głupek :P), na zejściu zdarzały się dołki i lęki/paranoje ale mniejsze niż po stimach.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 887 / 11 / 0
GBL wchodzi w jakąś synergie z nikotyną? Jestem w ciągu gieblowym od 3 dni, pale średnio 2-3 papierosy tygodniowo, cześciej tabaka, dzisiejsza fajka dosłownie zwaliła mnie z nóg, chodzić mogłem tylko na "narciarza", niestety nie miałem kijków %-D
Ostatnio zmieniony 23 marca 2012 przez peszel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 791 / 7 / 0
raczej samo dzialanie giebla
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 2877 / 100 / 0
Po porządnej polewce co najwyżej po papierosie może zemdlić i gaszę go wtedy w połowie palenia...
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 992 / 25 / 0
Jak komponuje się z kannabinoidami (AM/UR-144)?
  • 157 / 1 / 0
Dopalisz na peaku giebla to nogi Ci się ugną ;) Ładnie się zgrywają oba te kanna. Przy AM, giebl podbija euforie, niweluje częściowo chore jazdy po większej dawce. Z ur natomiast, idealny chill ;) Polecam.
  • 66 / 1 / 0
Jaka wartość imprezowa GBL-a + tramadol?
  • 934 / 12 / 0
z czasem nie znalazlem, zadnej substancji ktora w miksie z GBL by zle wychodzila ;) czy stymulant, czy opio, kwestia jak mocno juz jest sie "obytym" z G :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.