Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / 10 / 0
19 czerwca 2026Wroclaw89 pisze:
150/200 walczę z tą kurwą już prawie 10 miesięcy czystości , nie wchodźcie nawet w nią bo jest jak najlepsza z najlepszych kochanek . Nie wypuści was tak łatwo..

Jakby ktoś był ciekawy dlaczego tu siedze jak abstynencji mam 10 miesięcy to szukam wsparcia , inspiracji do bycia trzeźwym.
ja zawsze w notatniku na telefonie po balecie pisalem sam do siebie list. jak sie czuje, jak zaluje, ecie pecie. wiele razy gdy zajezdzalem w okolice "dziupli" czyli opcji no to odpalalem ten jebany notatnik, czytalem ten list i mi sie odechcialo. nie zawsze mnie to ratowalo, wiadomo ze czasami z cisnienieniem sie nie wygra w ten sposob, ale duzo razy sobie po przeczytaniu tego listu potrafilem odmowic

wracajac do watku temat import na wioche z jaworzyny slaskiej/srody slaskiej 130-150/g zalezy od humoru kucharza %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.