To mi się zasnęło wówczas chyba bez neuroleptyku więc chyba dobrze. :finger: :listen:
Edit:
Chodzi o to, że zazwyczaj paliłem też do kresek a to byłjedyny raz jak paliłem JEDYNIE. i o nim piszę.
Edit2:
{Poza tym mam banię i mi wolno pierdolić bzdury jak powyżej itd. zrozumcie. chłopak nie miał sylwestra bo był w psychiatryku, to teraz tego....
THC ✓ Amfetamina ✓ Mefedron ✓ MDMA ✓ Alkohol ✓ Kodeina ✓ Nikotyna ✓ Metafedron ✓ LSD ✓ Bufedron ✓ 25x-NBOMe
Not yet, but will:
Benzydamina ♦ Metamfetamina ♦ Kokaina ♦ 4-Aco-DMT
Never Ever:
Heroina Χ Morfina Χ Crack
mam w kieszeni klonazepam.
iwonka98 pisze:to szacun bo ja nigdy nie słyszałam o paleniu mety?!;/ ale rozni idioci chodza po tym swiecie
no fakt sa rozne sposoby o których slyszalam np. kilka metod przygotowania jej przed wciagnieciem podobno najlepsza bryłka rozkruszona i z dojściem do powietrza przez jakiś czas...
nigdy nie słyszałem, jestem ciekaw.
nerwobole prawo i lewo stronne tylów głowy
@iwonka98 przeczytaj przed publikacją to co napisałaś
iwonka98 pisze:to szacun bo ja nigdy nie słyszałam o paleniu mety?!;/ ale rozni idioci chodza po tym swiecie
Sniff jest tutaj najmniej wydajną metodą, w i.v nie każdy chce się pchać, a palenie stwarza pewien komfort.
To oczywiście tylko moja opinia, jako że przetestowałam te 3 drogi podania.
A to jest takie cacuszko do waporyzacji, co się nazywa meth pipe http://www.duckduckgo.pl/search?q=meth+pipe ... B649%3B372
Myślę, że teraz zasób Twojej wiedzy na ten temat wrósł.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.