Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 139 / 11 / 4
Dotychczas używałem meth rekreacyjnie, co kilka miesięcy i było ok. Po ostatnim ciągu coś dzieje się dziwnego. Wszędzie czuje zapach mety jak wyjdę na miasto. Jak poczuje ten zapach to odrazu wraca kurewska chęć a kreskę, zaczynam się cały pocic i ciśnienie mi skacze tak mocno ze czuje jakby mi serce miało wyskoczyć. do tego juz przez dwa tygodnie nie ma dnia żebym o niej nie myślał. Duże ilości kawy jakoś pomagaja, ale nie bardzo .. przejebane nawet szlugi odstawiłam bo przeliczam ze 4 x 15 - 60 czyli już cwiare mam, ale narazie się powstrzymuje :rolleyes: .
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1329 / 58 / 0
Może to te słynne efekty uzależnienia? Toć nie bez powodu uważa się, że meth to ciężki kaliber narkotyków. A tak w ogóle to od dawna/z dużą częstotliwością się w to bawisz?
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 139 / 11 / 4
No prawie wcale w sumie. Z rok temu spróbowałem, potem z miesiąc temu, i teraz dwa tygodnie temu ciąg 4 dniowy (przerobione ok. 0.3 g czyli tyle co nic), ciąg się zakończył psychozami i takim wykończeniem ze z powodu psychoz i nieprz3spanyh nocy usnalem 2h po kresCE.
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 30 / 0
meth - not even once. Coś Ci to mówi :D? Teraz całe życie przed Tobą, a wraz z każdym dołkiem psychicznym, porażką chęć na zajebanie meth. Najlepiej byłoby zrobić sobie długą przerwę (z pół roku), poświęcić ten czas na rozwój osobisty, a później znowu bawić się z innymi narkotykami. W innym przypadku jesteś na dobrej drodze do wjebania się w metę, a to nic fajnego. Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Jak się przyjmuje potencjalnie najbardziej uzależniający narkotyk na świecie to chyba trzeba się liczyć z konsekwencjami? Pewnie za jakiś czas zacznie Ci się śnić albo psychika będzie robić inne bajery żebyś przyjebał. Nie ma nic za darmo.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 827 / 33 / 0
No pain no game, zrob jeswzcze kilka ciagow i po czlowieku. meta to gunwo
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3186 / 372 / 0
@kubbka
To typowy objaw postępującego uzależnienia psychicznego. Siedzisz na dupościsku a głód narasta pod powierzchnią i robi takie psikusy.
  • 139 / 11 / 4
Najgorszy jest ten zapach. Gdzie nie wyjdę na miasto to co jakiś czas czuje ten zapach :/ to tak jak ktoś przestanie palic i potem czuje szlugi, raz odrzuca ale i ciągnie .
  • 989 / 76 / 0
Mózg pamięta.

Do dziś czuję zapach giebla w jakichś zielonych chaszczach i jego smak w mleku (bo w mleku piłem).

U ciebie jest to samo. Ty już wiesz, ty pamiętasz, ty znasz i twój mózg też. Siadasz do wanny i czujesz ciepło. No Boże drogi, jak ciepło. Prawie tak jakbym się upierdolił. A może by tak...

Na pocieszenie dodam, że takie uczucia słabną z czasem. A kiedy przestaniesz uważać łapią bardzo szybko i bardzo mocno za gardziel.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 1262 / 17 / 0
Nie przejmuj się z czasem to słabnie/jest coraz rzadziej/bardziej to kontrolujesz.
U mnie to wyglądało tak, że nie raz czułem zapach jakiejś substancji coś tam sobie przypomniałem i zagłuszałem to na zasadzie no fajnie było wtedy z tymi i tymi ludźmi. Coś w stylu smak dzieciństwa, było minęło i inne zajęcie znajduje.

Proponuję:
-Coś na uspokojenie
-Palenie fajek
-Hobby

Ale na początku odstawienia to jezus maria całe noce się śni zaciąganie igły ja pier...

kubbka to nie ty jesteś ten od trip raportu z ciągu na inhalantach?

"meth - not even once. Coś Ci to mówi :D? Teraz całe życie przed Tobą, a wraz z każdym dołkiem psychicznym, porażką chęć na zajebanie meth."
Ręcznik nie przesadzaj, politoksymani nie mają aż takich problemów wiemy że czegoś się chce w dołku ale za cholerę nie wiadomo czego %-D
Ostatnio zmieniony 01 maja 2015 przez NieLubieZielska, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.