Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Deksimierzyk I Mały (plateu 1)
Deksimierczyk II Dostojny (plateu 2)
Deksimierz III Światły (3)
Deksimierz IV Odważny (4)
Deksimierz V Samochwał (5) lub ew. Deksimierz V Pogrobowiec
I odpowiednio Deksimierz Męczennik (sigma) :nuts:
Hey ho, here we go
Ever so high.
Proste, ładne i przyjemne. Zawsze były teksty typu "Kiedy staniemy się bramą?" "No to którędy do prawdziwego świata?" "Przyniosłaś klucz?" ^_^
A wzięło się od mojego pierwszego tripa kiedy do w filozoficznym bełkocie zaczęłam opowiadać o tym że TO jest prawda, że to czym nas karmią na codzień to kłamstwo i obłuda. I tak już jest ^_^
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bajkonur
Tak mnie jeszcze jedno naszlo "KAC" - Kurewska Abrakadabra Czachy
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.