Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ja jestem typem totalnie aspołecznym, także u mnie dxm nie wywiera (i nie wywrze, nie ma bata) jakiejś dodatkowej alienacji. Tyle ile mam to już chyba max :-p
Ale się okaże za jakiś rok czy mi kaszlak zryje mózg, teraz za wcześnie na takie spekulacje...
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Z mojej strony alienacja ograniczała się najwyżej do "dzisiaj nie wyjdę ze znajomymi, ale raczej zaszyję się w ciemnym pomieszczeniu zjeść 700 mg przy muzyce na słuchawkach i porozmawiam ze swoją jaźnią" raz na miesiąc-dwa. Może też do obniżenia tolerancji na nie mających nic do powiedzenia debili.
Kumple raczej nie mają nic ciekawego do powiedzenia,nudzą mnie.
Więc jak poznałem DXM,to tak jakbym odnalazł zbawienie.
to już zależy od nastawienia psychicznego
Uwazam tez ze od dxm mozna sie zamknąć w sobie...lub też być bardziej otwartym wobec ludzi :)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata