Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / 3 / 0
20 czerwca 2006Squart pisze:
Był już kiedys taki temat....

Kiedyś zarzuciłem 450 zarass po obiedzie i też lipnie było :P

Sproobuj na w miare pusty żołądek :)
Nwm o chuj tu hcodzi że ludzi piszą że 450 ledwo na nich zadziałało.
ja na pierwszy raz wrzuciłem 600mg i po pól godizny nie bylem w stanie chodzić.
faza sięgnęła halucynacji ze przy otwartych i zamkniętych oczach widziałem to samo.
ochy miałem wyjebane 4dni po tym. faza na 5dzien zaczęła schodzić.
Trochę się zbierałem po takim tripie.
  • 368 / 109 / 0
Za pierwszym razem na mnie to już 300 mg zadziałało parządnie, ale DXM ma to do siebie że nie wszystkim podchodzi
"Life pain always sexy"
  • 1 / / 0
siema jestem ogółem w totalnej rozjebce psychicznej i kiedyś bawiłam się w thiocodiny, rośliny i wciąganie - po czasie samemu mi ciąg do używek przeszedł i nie potrzebowałam doznań, dlatego pytam czy skoro wiem ze jestem teraz totalnie niestabilna psychicznie to warto się bawić czy poczekać na "lepszy moment" zamknąć mordę i po prostu zajarac blanta
  • 314 / 38 / 0
Lepiej na rozjebaną psychikę nic nie wrzucać ale jeżeli jarasz i czujesz się po tym dobrze to lepiej przypal, DXM oddziałowywuje też na serotonina a przy złym stanie nie jest dobre brać takie substancje.
  • 2534 / 595 / 0
Myśle że nic złego się nie stanie.Dysocjant jak to dysocjant odłącza cię od świata,własnej osoby itd.Więc o bad tripa bardzo ciężko.Już prędzej po tym blanciku Cię popierdoli w stanie niestabilności.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
16 marca 2023CieplaPoduszka pisze:
@AdasCpun jak po 360mg czujesz sie okropnie to odpusc dragi w ogole

@techniczny lyzeczka soli i posilkiem to skroci tripa rzeczywiscie bo sie porzyga ... Do dysocjantow sie generalnie powinno podchodzic na czczo .
yooo przypomnialem sobie ze wrzucilem tu posta
draga nie odpuscilem wogole zjadłem pare emek pobawilem sie w krzyształki
do tego pierwsze mixy 4cmc + THC
ale jezeli chodzi o DXM to byl to pierwszy i ostatni raz halucynacje przy zamknietch oczach 3 dni bylem odrealniony od swiata
napady zimna i gorąca jak totalnie inny czlowiek ktos moglby doradzic co moglem zrobic zle dodam ze z innymi dragami wszystko zajebiscie po THC ani jednego bad tripa jak jestem na kryształkach to staram sie nawadniać organizm po MDMA to samo
pozderki milego
  • 1455 / 592 / 0
@AdasCpun jaka dawka i jaka waga ? Moze po prostu ta grupa substancji nie jest dla Cb , nie lubisz wizji ani CEVow wnioskuje - piszesz "halucynacje" one sa przy otwartych oczach i wtedy kiedy nie rozrozniasz od "rzeczywistosci" tj nie wiesz ze sa iluzja
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 28 / 3 / 0
ja dziś pierwszy raz zarzuciłem DXM (2,75mg/kg) czyli pół opakowania tussidexu i od 4h mocna dysocjacja. aktualnie nie czuję nic, ciekawe ale na początku nieźle błędnik szwankuje
  • 4 / / 0
Część. Znalazłam ten wątek i myślę że chyba będzie odpowiedni do tego co chce napisać..otóż chce spróbować czegoś nowego, nigdy nie próbowałam Acodinu. Kupiłam więc opakowanie i powiedzcie mi ile mi wystarczy, żeby czuć się dobrze, wyluzowana z dobrym nastrojem, nawet odrealnieniem, ale tak żeby nie mieć żadnych poważnych faz i urojeń?
  • 2534 / 595 / 0
2 plateu.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 22:28:02 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750285633'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.