Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
20 czerwca 2006Squart pisze: Był już kiedys taki temat....
Kiedyś zarzuciłem 450 zarass po obiedzie i też lipnie było :P
Sproobuj na w miare pusty żołądek :)
ja na pierwszy raz wrzuciłem 600mg i po pól godizny nie bylem w stanie chodzić.
faza sięgnęła halucynacji ze przy otwartych i zamkniętych oczach widziałem to samo.
ochy miałem wyjebane 4dni po tym. faza na 5dzien zaczęła schodzić.
Trochę się zbierałem po takim tripie.
16 marca 2023CieplaPoduszka pisze: @AdasCpun jak po 360mg czujesz sie okropnie to odpusc dragi w ogole
@techniczny lyzeczka soli i posilkiem to skroci tripa rzeczywiscie bo sie porzyga ... Do dysocjantow sie generalnie powinno podchodzic na czczo .
draga nie odpuscilem wogole zjadłem pare emek pobawilem sie w krzyształki
do tego pierwsze mixy 4cmc + THC
ale jezeli chodzi o DXM to byl to pierwszy i ostatni raz halucynacje przy zamknietch oczach 3 dni bylem odrealniony od swiata
napady zimna i gorąca jak totalnie inny czlowiek ktos moglby doradzic co moglem zrobic zle dodam ze z innymi dragami wszystko zajebiscie po THC ani jednego bad tripa jak jestem na kryształkach to staram sie nawadniać organizm po MDMA to samo
pozderki milego
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).