Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wniosek - jeść mniej kiedy mamy złe nastawienie.
Każdy ma inaczej, ale u mnie bad tripy to jakaś totalna rzadkość, uspokajam.
Maniak_17 pisze:Najgorsze są moralniaki przy większych dawkach, tzn. te myśli np. ,,co ja zesobą zrobiłem,
albo ,,zaliczyłem dno" czy jakieś takie gówna.
Dzień wcześniej bardzo dużo myślałam o tym, co dex ze mną zrobił. Od jakiś dwoch miesięcy napier***a mnie żołądek i wątroba. Od paru dni nie mam apetytu i mam żółty język. Jestem osłabiona i chce mi się ciągle spać. Bolą mnie mięśnie i nie mam na nic siły. Nie wspomnę już o bólu gałek ocznych przy podnoszeniu powiek, na drugi dzień po tym jakże okropnym przeżyciu. Oczy miałam mega podkrążone i jakieś takie jakby sine. Czułam się jak najgorszy ćpun.
W tedy przez głowę przelatywały mi tylko najgorsze myśli. Co ja najlepszego ze sobą zrobiłam. Zawsze podobał mi się taki niezdrowy wygląd. Teraz czuję się strasznie... :'(
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.