Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
.. pisze:
Więc sprawa może dotyczyć jedynie mężczyzn. Pewnie ta prostata jak zauważył CosmoDo
Nie tak prosto . Z tego co wiem to kobiety rowniez maja problemy - znam osobiscie dwie . Moze tu byc inne podloze, np : przeziebiony pecherz moczowy lub jakas infekcja bakteryjna . Dobrze jesli te problemy wystepuja tylko podczas fazowania na DXM . Jesli sa obecne podczas trzezwych dni to sygnal, ze cos nie dobrego dzieje sie naszym wnetrzu a takowego nie mozna lekcewazyc tylko fru do lekaza .

BTW . Obecnie poddaje sie wszystkim badaniom : kał, mocz, krew, przeswietlenie pluc, tomografia . Wyniki opublikuje nie bawem ;]
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 488 / 7 / 0
To się uśmiałem. Mam ten problem na dxm że co pół godziny muszę się odlać. Niegdyś wyjebany na czwartym plateau nie mogąc podnieść się z łóżka lałem do butelki będąc na pół w świecie astralnym.

Myślałem że coś poważniejszego.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 2235 / 5 / 0
Też raz lałem na deksiwie do butli - wolałem nie iść do kibla odbijając się od przeszkód, będąc wystawionym na wzrok starej.

@CosmoDo - nie mam i nie miałem problemów z laniem na trzeźwo (najwyżej raz na pare lat zapalenie pęcherza). Jedynie na DXMie występowało zatrzymanie. Może chodzi o skurcz mięśni gładkich?
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 1 / 0
Ja tam nie mam problemu z siusianiem. Na tripie sikam yyyyy...przynajmniej 2 razy i oddaje naprawdę sporą ilość moczu,ale innych problemów nie zauważyłem. Także wydaje mi się,że jest dokładnie tak jak napisał CosmoDo,że wszystko jest uzależnione od cech osobniczych.
Moje bity: www.webmuzyka.pl/FeRu
Można się bawić bez alkoholu i narkotyków??
Można...tylko po chuj :D
  • 1026 / 31 / 0
W odróżnieniu od kolegów mających problemy przy oddawaniu moczu - pozwolę sobie przywołać moją wzruszającą historię z DXM i parą pięknych nerek w rolach głównych.
Przy częstym używaniu, a zwłaszcza w ciągu, nerki miały czasem irytujący zwyczaj boleć dzień po tripie. Nie mocno, ale jednak wywoływało to dyskomfort. Między innymi z tego powodu w tej chwili używam tylko okazjonalnie. Mój przypadek nie jest odosobniony, pamiętam, że dawno dawno temu, jakiś użytkownik również skarżył się na bóle nerek po ciągach.

Co więcej, w owym 3-4 miesięcznym okresie, w którym nieco za bardzo sobie pofolgowałam - w moczu pojawiły się pewne ilości białka (nie chce mi się szukać tej chwili kwitków z wynikami). Po natychmiastowo rozpoczętej, 2-miesięcznej przerwie od DXM - zniknęły, choć oczywiście mógł to być dziwny zbieg okoliczności. Mogło to być również wywołane faktem, że substancja ta, jak wszyscy wiemy, podwyższa temperaturę ciała, a białko do moczu może właśnie trafić w czasie gorączki lub dużego wysiłku fizycznego. Całkowite zniknięcie białka bardzo szybko po rozpoczęciu deksowej abstynencji przemawiałoby właśnie za tym, a nie za uszkodzeniem czynności nerek. W każdym razie - teraz jest ok.

Jednemu zaszkodzi 450 mg podane dwa razy w roku, inny będzie jadł po 10 g na tydzień i przeżyje, bez badań naukowych na ten temat raczej niczego więcej się nie dowiemy. W ogóle zadziwia mnie mały wpływ DXM na [mój] organizm. Tak już mam, że badam się regularnie i na razie nic oprócz tych cholernych nerek mi jeszcze nie wyskoczyło, nie obumarło, mózg działa mniej więcej tak, jak działał, emocjonalnie w normie, wskaźniki ok.
Switched my sulph to AJAX.
  • 2876 / 99 / 0
CosmoDo pisze:
BTW . Obecnie poddaje sie wszystkim badaniom ]
Czy robiłeś takie badania kiedyś w przeszłości ? Tak żeby było jakieś porównanie, patrząc przez pryzmat spożytych przez Ciebie kontenerów dekstrometorfanu.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 2310 / 11 / 0
Badałem krew jakieś pół roku temu . Wyniki były dobre a lekarz nie wiedział o tym co ćpam . Brak obecności bilirubiny we krwi, która może świadczyć o problemach z wątrobą . Poziom cukru w normie i wzorowe ciśnienie . Robiłem też badania wzroku na obecność zmian oraz badania słuchu - wszystko ok . Poza tym, nie miałem od huj wie kiedy kataru dłużej niż jeden cały dzień, o kaszlu ie wspominając . Chodze non stop słabo ubrany i często miewam przysznice w zimnej wodzie . Notorczynie walę zimne browary i KURWA - nic mi nie jest i nie będzie \<<< w istatnich dwóch słowach lezy rozwiązanie zagadki ;]
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 2876 / 99 / 0
Zimne prysznice, zimne piwa, lekkie ubranie --> zapewne masz fkurwe zahartowany organizm
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 2310 / 11 / 0
@up . Zapewne tak bo jak 4lata temu zaczynałem przygodę z DXM to akurat była zima ( dokładnie luty ). Pierwsze tripy były na powietrzu, nieraz zdarzało się leżeć na kocu połozonym na sniegu ogrzewając się jedynie z ogniska . Oprócz tego bardzo dużo ruchu i to zostało mi do dziś . Jak nie mogę spać po DXM a najlepsze efekty już miną to napierdalam pompki czy inne ćwiczenia . Dzięki DXM można bardzo szybko nabrac na sile bo się robi więcej i dłużej te ćwiczenia co na trzeźwo . Podczas fazy DXM'owej często wychodze na dwór na fajkę, w samej koszulce fdy na dworze jest temperatura bliska zeru . Jak ktoś na codzień i w przeszłości był typem herlaka to DXM mu powinno pomóc, o ile będzie usilnie stosował polecone przez mnie metody . Tylko nie rzucać się od razu na głęboką wodę . Zacznijcie od zimnych prysznicy, stopniowo zmniejszając temperaturę wody /
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 175 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mirek »
Abli pisze:
wysokie dawki DXM powodują kompletne, kilkugodzinne zatrzymanie moczu.
O jakich dawkach mówisz?
Ostatnio zmieniony 01 marca 2010 przez mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
Reality always provides us with tools that are capable of eliciting inner happiness. If you don’t see them, you don’t look deep enough.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.