Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
.. pisze:
Więc sprawa może dotyczyć jedynie mężczyzn. Pewnie ta prostata jak zauważył CosmoDo
Nie tak prosto . Z tego co wiem to kobiety rowniez maja problemy - znam osobiscie dwie . Moze tu byc inne podloze, np : przeziebiony pecherz moczowy lub jakas infekcja bakteryjna . Dobrze jesli te problemy wystepuja tylko podczas fazowania na DXM . Jesli sa obecne podczas trzezwych dni to sygnal, ze cos nie dobrego dzieje sie naszym wnetrzu a takowego nie mozna lekcewazyc tylko fru do lekaza .

BTW . Obecnie poddaje sie wszystkim badaniom : kał, mocz, krew, przeswietlenie pluc, tomografia . Wyniki opublikuje nie bawem ;]
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 488 / 7 / 0
To się uśmiałem. Mam ten problem na dxm że co pół godziny muszę się odlać. Niegdyś wyjebany na czwartym plateau nie mogąc podnieść się z łóżka lałem do butelki będąc na pół w świecie astralnym.

Myślałem że coś poważniejszego.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 2235 / 5 / 0
Też raz lałem na deksiwie do butli - wolałem nie iść do kibla odbijając się od przeszkód, będąc wystawionym na wzrok starej.

@CosmoDo - nie mam i nie miałem problemów z laniem na trzeźwo (najwyżej raz na pare lat zapalenie pęcherza). Jedynie na DXMie występowało zatrzymanie. Może chodzi o skurcz mięśni gładkich?
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 1 / 0
Ja tam nie mam problemu z siusianiem. Na tripie sikam yyyyy...przynajmniej 2 razy i oddaje naprawdę sporą ilość moczu,ale innych problemów nie zauważyłem. Także wydaje mi się,że jest dokładnie tak jak napisał CosmoDo,że wszystko jest uzależnione od cech osobniczych.
Moje bity: www.webmuzyka.pl/FeRu
Można się bawić bez alkoholu i narkotyków??
Można...tylko po chuj :D
  • 1026 / 31 / 0
W odróżnieniu od kolegów mających problemy przy oddawaniu moczu - pozwolę sobie przywołać moją wzruszającą historię z DXM i parą pięknych nerek w rolach głównych.
Przy częstym używaniu, a zwłaszcza w ciągu, nerki miały czasem irytujący zwyczaj boleć dzień po tripie. Nie mocno, ale jednak wywoływało to dyskomfort. Między innymi z tego powodu w tej chwili używam tylko okazjonalnie. Mój przypadek nie jest odosobniony, pamiętam, że dawno dawno temu, jakiś użytkownik również skarżył się na bóle nerek po ciągach.

Co więcej, w owym 3-4 miesięcznym okresie, w którym nieco za bardzo sobie pofolgowałam - w moczu pojawiły się pewne ilości białka (nie chce mi się szukać tej chwili kwitków z wynikami). Po natychmiastowo rozpoczętej, 2-miesięcznej przerwie od DXM - zniknęły, choć oczywiście mógł to być dziwny zbieg okoliczności. Mogło to być również wywołane faktem, że substancja ta, jak wszyscy wiemy, podwyższa temperaturę ciała, a białko do moczu może właśnie trafić w czasie gorączki lub dużego wysiłku fizycznego. Całkowite zniknięcie białka bardzo szybko po rozpoczęciu deksowej abstynencji przemawiałoby właśnie za tym, a nie za uszkodzeniem czynności nerek. W każdym razie - teraz jest ok.

Jednemu zaszkodzi 450 mg podane dwa razy w roku, inny będzie jadł po 10 g na tydzień i przeżyje, bez badań naukowych na ten temat raczej niczego więcej się nie dowiemy. W ogóle zadziwia mnie mały wpływ DXM na [mój] organizm. Tak już mam, że badam się regularnie i na razie nic oprócz tych cholernych nerek mi jeszcze nie wyskoczyło, nie obumarło, mózg działa mniej więcej tak, jak działał, emocjonalnie w normie, wskaźniki ok.
Switched my sulph to AJAX.
  • 2876 / 99 / 0
CosmoDo pisze:
BTW . Obecnie poddaje sie wszystkim badaniom ]
Czy robiłeś takie badania kiedyś w przeszłości ? Tak żeby było jakieś porównanie, patrząc przez pryzmat spożytych przez Ciebie kontenerów dekstrometorfanu.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 2310 / 11 / 0
Badałem krew jakieś pół roku temu . Wyniki były dobre a lekarz nie wiedział o tym co ćpam . Brak obecności bilirubiny we krwi, która może świadczyć o problemach z wątrobą . Poziom cukru w normie i wzorowe ciśnienie . Robiłem też badania wzroku na obecność zmian oraz badania słuchu - wszystko ok . Poza tym, nie miałem od huj wie kiedy kataru dłużej niż jeden cały dzień, o kaszlu ie wspominając . Chodze non stop słabo ubrany i często miewam przysznice w zimnej wodzie . Notorczynie walę zimne browary i KURWA - nic mi nie jest i nie będzie \<<< w istatnich dwóch słowach lezy rozwiązanie zagadki ;]
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 2876 / 99 / 0
Zimne prysznice, zimne piwa, lekkie ubranie --> zapewne masz fkurwe zahartowany organizm
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 2310 / 11 / 0
@up . Zapewne tak bo jak 4lata temu zaczynałem przygodę z DXM to akurat była zima ( dokładnie luty ). Pierwsze tripy były na powietrzu, nieraz zdarzało się leżeć na kocu połozonym na sniegu ogrzewając się jedynie z ogniska . Oprócz tego bardzo dużo ruchu i to zostało mi do dziś . Jak nie mogę spać po DXM a najlepsze efekty już miną to napierdalam pompki czy inne ćwiczenia . Dzięki DXM można bardzo szybko nabrac na sile bo się robi więcej i dłużej te ćwiczenia co na trzeźwo . Podczas fazy DXM'owej często wychodze na dwór na fajkę, w samej koszulce fdy na dworze jest temperatura bliska zeru . Jak ktoś na codzień i w przeszłości był typem herlaka to DXM mu powinno pomóc, o ile będzie usilnie stosował polecone przez mnie metody . Tylko nie rzucać się od razu na głęboką wodę . Zacznijcie od zimnych prysznicy, stopniowo zmniejszając temperaturę wody /
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 175 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mirek »
Abli pisze:
wysokie dawki DXM powodują kompletne, kilkugodzinne zatrzymanie moczu.
O jakich dawkach mówisz?
Ostatnio zmieniony 01 marca 2010 przez mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
Reality always provides us with tools that are capable of eliciting inner happiness. If you don’t see them, you don’t look deep enough.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...