Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
A, jak większość mam kłopoty z oddawaniem moczu po dexie, a jak już to jest mocno pomarańczowy. W ogóle mam ponoć bakterie w moczu (nie wiem czy to ma jakiś związek z tym wszystkim?)
Nie brałam DXM od miesiąca równego ^_^ Także dość długi detoxik miałam, podczas którego tylko piwa piłam i mało paliłam też, więc mój organizm się oczyścił choć trochę.
Nie wiem... ma ktoś podobny problem do mnie albo upewni mnie w tym, że to dex?
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
White_Power pisze:To z laniem to musi być jakiś zator bo u mnie jak daje ciśnienie na pompę to nic nie idzie ale na czuja jestem w stanie określić że gdzieś tam idzie do pały i wtedy jak ruszy to przez kilka sekund mam słabe ciśnienie a potem wzrasta do 100% przepustowości, choć nie wiem jak u was.
mfighter pisze:rozumiem, że według Twojej wizji świata kobity mają pały? :kotz:White_Power pisze:To z laniem to musi być jakiś zator bo u mnie jak daje ciśnienie na pompę to nic nie idzie ale na czuja jestem w stanie określić że gdzieś tam idzie do pały i wtedy jak ruszy to przez kilka sekund mam słabe ciśnienie a potem wzrasta do 100% przepustowości, choć nie wiem jak u was.
i wzięłam wczoraj 200mg dxm i mnie zmiotło z powierzchni ziemi
White_Power pisze:Czytanie ze zrozumieniem. Jak nadal nie rozumiesz to patrz na ostatnie 6 słów.mfighter pisze:rozumiem, że według Twojej wizji świata kobity mają pały? :kotz:White_Power pisze:To z laniem to musi być jakiś zator bo u mnie jak daje ciśnienie na pompę to nic nie idzie ale na czuja jestem w stanie określić że gdzieś tam idzie do pały i wtedy jak ruszy to przez kilka sekund mam słabe ciśnienie a potem wzrasta do 100% przepustowości, choć nie wiem jak u was.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.