...czyli jak domowym sposobem zrobić: boks, HPS, lampę, wentylację itp.
ODPOWIEDZ
  • 491 / 102 / 0
Różnice w odbijaniu światła przy mylarze/białej farmie matowej są tak niewielkie, że to tylko kwestia gustu co się użyje.
Ja np. miałem boxa z drewna, wiec najłatwiej i najtaniej było mi to pomalować bezzapachową farbą akrylową białą matową, nie narzekałem na efekty.
  • 981 / 92 / 0
popieram klopa ;)
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 96 / 7 / 0
To ja tez pomaluje :) ogarnalem juz kable i oprawki... Zmontuje do tego jeszcze kawalek profila do regipsow i podwiesze wszystko na lanuchach, dzieki temu bede mogl regulowac wysokosc od krzaczkow.
  • 1037 / 242 / 0
Wrzuć jakieś zdjęcia bo jak to czytam przypomina mi się mój pierwszy boks 12 zarowek takich jak twoje połączone szeregowo wszystko przymocowane do kawałka półki a regulacja wysokości na łańcuchach i to takich jop twoja mać jak od reksia z budy XD
  • 377 / 42 / 0
Obawiam sie ze przy 12 kompaktach mozesz miec problem by je odpalic szeregowo. Ja mialem problemy juz przy 6 sztukach. Jest spory spadek napiecia a one potrzebuja strzala by zazac dzialac. Podlacz je rownolegle i masz problem z glowy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja coraz bliżej. Decyzja w rękach radnych

W porządku czwartkowej sesji Rady Miasta Gdańska znalazł się projekt uchwały wprowadzającej nocną prohibicję w całym mieście. Zakaz sprzedaży alkoholu miałby obowiązywać w godzinach 22-6 w sklepach i na stacjach benzynowych, jednak nie obejmuje on lokali gastronomicznych, takich jak restauracje, puby czy bary.

Badania nad psylocybiną – co już wiemy, a co jeszcze musimy odkryć?

Psylocybina to substancja psychoaktywna występująca naturalnie w niektórych gatunkach grzybów, nazywanych potocznie „grzybami halucynogennymi”. Jej właściwości psychoaktywne są znane ludzkości od setek, a może i tysięcy lat, jednak dopiero od niedawna nauka intensywnie zajmuje się badaniem jej potencjalnych zastosowań terapeutycznych. Co już wiemy na temat psylocybiny, a jakie kwestie pozostają jeszcze do odkrycia?

Mikrodawki LSD raczej nie leczą ADHD [BADANIE]

Mikrodawki LSD nie okazały się skuteczniejsze od placebo w leczeniu ADHD – informuje pismo „JAMA Psychiatry”.