no dobra, znalazlem w koooooncu kogos z wawy kto znajdzie ludzi do plakatowania, miesiac czekalem az jeden warszawiak zajrzy na liste mailowa :P juz poinstruowany na priv co i jak, przy dobrych wiatrach bedzie grupa warszawiakow na dniach gotowa.
Pozostanie znalezc jakas osobe z wawy ktora bedzie mogla oficjalnie to wszystko uporzadkowac (czyli przybic pieczatke odbierajac plakaty a potem wydac je ludziom), najlepiej ktos kogo wszyscy znaja i kto moze poswiecic sporo czasu - idealnie zeby to byl ktos z zarzadu. No i zgwalcic Gote o tych grafikow ktorych obiecal jakis czas temu.
Co wy na to?
Pozdrrr
serwer i domena jak najbardziej, zwlaszcza domena (a dokladniej pare domen bo zakladam ze "ktos" moze chciec je blokowac, ale to grosze kosztuje akurat), co do szukania osob do plakatowania - jak w koncu dorwe tych grafikow od Goty i zrobimy projekty plakatow ktore maja rece i nogi, rozpisze cala metode werbowania wspolpracownikow :D
Przeczytalem o planowanej akcji i sie spodobala.
Daj jakis kontakt prv to sie zglosze i powiem wiecej, co i jak.
Pozdrrr
oddzywają sie do mnie ludzie, mysle, ze dam rade uzbierac grupe do plakatowania.
Zglos tylko prosze w zarządzie, zebym podsylali do mnie ludzi, gdyby ktos pytal o W-we, niech to ma rece i nogi.
ZEby sie potem nie okazalo, ze w W-wie dziala jakis Andrzej itd.
Juz trudno, nie znam struktury... i pamietaj, ze mnie to wkur...
stasiex przekierowuj tych ludzi bezposrednio do mnie albo na regionalne forum warszawy jakbys mogl, trzeba by gdzies wypisac ilu ich w sumie mamy.
Do zarzadu nic nie zglosze bo zarzad spi snem sprawiedliwego :P
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.