ODPOWIEDZ
  • 2876 / 266 / 0
ktoś stronę temu pisał o dawkach 150-200 mg donosowo - rotfl'n'lol, MDA by cię grubo rozjebało po 100 mg oralnie, 130-140 mg to już imo maksymalna "normalna"dawka, ładnie popłynąłeś, że to MDA
MDA to 100 mg oralnie i ponad 8 h świetnej zabawy
  • 369 / 52 / 0
20 lipca 2021wonszgrzybojad pisze:
Z opisu wnioskuje ze 2cb
Niby tak ale mi nigdy po 2cb na słuch nie siadało :) Reszta efektów podchodzi pod 2cb. Rozmycie wizji też.... chociaż to już kwestia pewnie dawki.
Cogito ergo sum
  • 2876 / 266 / 0
nie znam lepszej substancji do słuchania muzyki niż 2C-B - MDA, mefedron jednak poziom niżej, po 2C-B miałem ciary na całym ciele jak np. bas mocniej jebnął, niesamowity odbiór
  • 343 / 104 / 2
@agNes99xd
stawiam na 2cb

edit: sory mialem errora i nie widziałem postów po twoim pytaniu gdzie też ci odpowiedzieli że to 2cb.... to wina nowego hypka, jakieś bugi są

edit2: doczytałem twój opis wyglądu piguły. Doslownie 5 sekund mi zajelo znalezienie danych na jej temat.
Na reddicie napisał ktoś że to 220 mg MDMA i 20 mg 2C-B. I to by sie zgadzało

Fuzja / 909

Udało mi sie kupić przez internet 100 mg MDA z Hiszpanii i była to jedyna oferta z EU. Troche niepokoi mnie kolor, bo jest czarny. Smak i zapach jest taki typowy dla MDXX, czyli safrolowy, dr pepperowy. Ktoś się spotkał z takim kolorem MDA lub MDMA? Bo MDMA wiem że bywa brązowe, ale nie CZARNE. Załączam foto
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 63 / 3 / 0
Masz jakieś odczynniki do weryfikacji? W sumie na zdjęciu nie jest az takie ciemne. Ktos kiedys mi pokazywał kryształ MDMA w takim kolorze i wszystko bylo w porządku.
  • 343 / 104 / 2
@agNes99xd nie mam i za bardzo nie mam zamiaru testować, wystarczy mi to że to ma zapach safrolowy i jestem pewien że to jest MDxx :P tylko chciałem wiedzieć czy ktoś się z takim kolorkiem spotkał, no ale poczytałem na necie i dużo osób o takim odcieniu wspomina więc jestem spokojny. Jakoś jesienią przetestuje i zdam raporta jak było
  • 515 / 110 / 7
@izopropylofenidat i jak przetestowałeś już? Podobno dużo lepiej wchodzi oral niż sniffem zazdro wszystkim co mają to cudo może też będzie mi kiedyś dane spróbować ponoć MDMA mu do pięt nie dorasta
  • 343 / 104 / 2
@GalaktycznyBiznesmen Jeszcze nie próbowałem, czekam na dobrą okazje :)
  • 171 / 25 / 0
16 sierpnia 2021izopropylofenidat pisze:
Udało mi sie kupić przez internet 100 mg MDA z Hiszpanii i była to jedyna oferta z EU. Troche niepokoi mnie kolor, bo jest czarny. Smak i zapach jest taki typowy dla MDXX, czyli safrolowy, dr pepperowy. Ktoś się spotkał z takim kolorem MDA lub MDMA? Bo MDMA wiem że bywa brązowe, ale nie CZARNE. Załączam foto
Mialem kiedys MDA z Kanady.
Kolor może nie identyczny (monitor może też przekłamywać), ale było w formie szarawych bryłek. Zapachu nie pamiętam, ale chyba był anyżowy jak przy MDMA. Podkreślam CHYBA.
Kopało jak należy. Najłatwiej to poznać w sumie po czapie xd.
Jak wjebałem tego chyba 0,4 w jeden wieczór to miałem przez 18 godzin oczy wyjebane z orbit a pizdy już od dawna zero %-D
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 266 / 0
ja miałem świetnej jakości MDA koloru bursztynowego, zapach jakiejś benzyny/rozpucha i trochę jak MDMA, 100 mg wypierdalało na 10-12 godz jakoś. było o dziwo ze Szwecji. na pewno legit, bo wiem jak działa MDA, miałem kontakt naście/dziesiąt razy
za to z niby stolicy MDA, Kanady, miałem zawsze bialutkie i prawie bez zapachu, jakościowo nie wiem, czy ten bursztyn nie lepszy był, dziwne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?