20 lipca 2021wonszgrzybojad pisze: Z opisu wnioskuje ze 2cb
stawiam na 2cb
edit: sory mialem errora i nie widziałem postów po twoim pytaniu gdzie też ci odpowiedzieli że to 2cb.... to wina nowego hypka, jakieś bugi są
edit2: doczytałem twój opis wyglądu piguły. Doslownie 5 sekund mi zajelo znalezienie danych na jej temat.
Na reddicie napisał ktoś że to 220 mg MDMA i 20 mg 2C-B. I to by sie zgadzało
Fuzja / 909
Udało mi sie kupić przez internet 100 mg MDA z Hiszpanii i była to jedyna oferta z EU. Troche niepokoi mnie kolor, bo jest czarny. Smak i zapach jest taki typowy dla MDXX, czyli safrolowy, dr pepperowy. Ktoś się spotkał z takim kolorem MDA lub MDMA? Bo MDMA wiem że bywa brązowe, ale nie CZARNE. Załączam foto
16 sierpnia 2021izopropylofenidat pisze: Udało mi sie kupić przez internet 100 mg MDA z Hiszpanii i była to jedyna oferta z EU. Troche niepokoi mnie kolor, bo jest czarny. Smak i zapach jest taki typowy dla MDXX, czyli safrolowy, dr pepperowy. Ktoś się spotkał z takim kolorem MDA lub MDMA? Bo MDMA wiem że bywa brązowe, ale nie CZARNE. Załączam foto
Kolor może nie identyczny (monitor może też przekłamywać), ale było w formie szarawych bryłek. Zapachu nie pamiętam, ale chyba był anyżowy jak przy MDMA. Podkreślam CHYBA.
Kopało jak należy. Najłatwiej to poznać w sumie po czapie xd.
Jak wjebałem tego chyba 0,4 w jeden wieczór to miałem przez 18 godzin oczy wyjebane z orbit a pizdy już od dawna zero
za to z niby stolicy MDA, Kanady, miałem zawsze bialutkie i prawie bez zapachu, jakościowo nie wiem, czy ten bursztyn nie lepszy był, dziwne
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.