Zablokowany
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Witam..

a więc dziś ma nastąpić mój "first time" z xtc. 17-nastka za kilka miesięcy, nie ma na co czekać.

Stety czy niestety, nie wiem jak to będzie.... już wytłumaczam dlaczego.

Znajomy przyniósł do szkoły parę dropsików które kupił w Łodzi za (uwaga!!) 3zł.. Z tego co zdążyłem poczytać o cenach dropsów (widziałem nawet 20zł za jednego o_O), to pewnie nie są to rewelacje.

Ale.... jako, że w moim miejscu zamieszkania [południe] za choo** nie da rady wymotać dropsów muszę spróbować tego co mi dano.

Tak więc jako to mój pierwszy raz przejdę do sedna sprawy. Poprostu nie wiem co to za dropsy. Nie powiedział mi tego bo sam nie wiedział (dostał od dilka "w prezencie" - wzioł, nie pytał [co to?]). Proszę was o pomoc w rozpoznaniu :)

Zrobiłem fotkę.

Jest to biała tabletka, na przodzie jakby wyryta litera Y, z tyłu zaś normalne "przecięcie" na pół jak to w każdej tabletce.

Oto fotka:

[ external image ]

Z góry bardzo dziękuje !!
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cannabisek »
Kokainka tylko zwróć uwagę na to, że w różnych częściach PL są różne rzuty dropów i np. te same versace u Ciebie nie będą takie jak te u mnie. Tak apropo versace z typem zarzuciliśmy po 2 i jego zsiekało, mnie nie. Znam więcej takich przypadków- wniosek zależy od organizmu. Typ mi mówił że po jednej drgał mu obraz i był ładnie naciapany, zreszta w sobotę sam je stestuje to sie przekonam czy są aż takie dobre. W każdym razie nie krytykuj, bo możliwe, że trafiła się do Ciebie gorsza partia.
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 12 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dereczq »
Witam!

Mam kilka pytań:

1. Co to znaczy, ze tabletki sa nakrapiane?

2. Czy ktos mial kiedys kontakt z takimi tabletkami?:
http://img45.imageshack.us/img45/5993/tabsr1.jpg

dlaczego one maja niebieskie kropki (jak na zdjeciu troche widac), czy byly dobre?:)

z gory dzieki za odpowiedzi
pozdr.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kokainka »
No tak, wiem że na każdy organizm reagują inaczej kółka...Nie krytykuje Cie...O tych pixach ogółem ludzie też stwierdzają że nie są nadzwyczajne, ja je osobiście bardzo lubie. Pozatym każdy ma swoje własne upodobania, i niech się ich trzyma...
Uwaga! Użytkownik Kokainka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
Nieprzeczytany post autor: badzio »
dareczq, te cukierki to Ying Yang, opisałem je stronę wcześniej (jak na mnie podziałały). Ogółem nie są złe.
Psychedelic/goa deliki, bez zbędnych stymulacji! PSYCHEDELIC!
  • 42 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: UNOY »
dereczq
1. Co to znaczy, ze tabletki sa nakrapiane?
2. Czy ktos mial kiedys kontakt z takimi tabletkami?:
dlaczego one maja niebieskie kropki (jak na zdjeciu troche widac), czy byly dobre?
bo te co mają niebieskie kropki, są z systemem TAED :D
ad. 1) właśnie to co widać na zdjęciu - że mają takie plamki. co to jest? nie wiem.
ad. 2) chińskiznakrównowagitrochęgłupotytylesamorozwagi nie miałem.
ja do nakrapianych tabletek mam pozytywny stosunek - jedne z najlepszych jakie jadłem były dawno temu brązowo nakrapiane mitsubishi i potem jeszcze jakieś wiśnie. ale ostatnio miałem zielone telefony z seledynowymi plamkami i były średnie.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2007 przez UNOY, łącznie zmieniany 1 raz.
It never got weird enough for me.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: montoya »
Czy słyszał ktoś, albo jadł żółte ptaki?

Polecacie/odradzacie?

Jakieś linki, fotki ?bo ja nic nie znalazłem

Mogę je mieć ale nie wiem czy warto...

Logo to wybity ptak. Żeby nie było niedomówień :]
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2007 przez montoya, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik montoya nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Kamila, kolejna "specjalistka" :D Pójdźmy na umowę: Ty posłuchasz więcej wiedzących ludzi z Hyperreala, którzy mówią Ci, że nie ma czegoś takiego jak piksy z herą albo LSD, a Co ludzie za to nie będą dla Ciebie niemili. Co Ty na to?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 42 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: UNOY »
KaMiLa_THC fajnie że się angażujesz, opisujesz nam wszystkie kółka jakie jadłaś z ziomami, tylko po kiego grzyba robisz tyle odstępów mdzy wierszami w i tak już długim poście? żeby był mniej czytelny? tak to pisz sobie na swoim blogu i np. co 7 linijka.
sory za offtop ale zły jestem i spać nie mogę
It never got weird enough for me.
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
mgthc:
Dlaczego dales ocene 10/10 skoro:
wraz z wejściem pojawiają się dreszcze, mocne urojenia oraz huśtawka nastroju, brak samokrytycyzmu,brak snu.
oraz
Zjadłem 2 i dostałem gorączki. Nie jest to taboret na imprezkę!!!
Phi. Wyjebac te raporty.
Peace.,
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.