P.S. Fan Infected Mushrooms od trance i psychodelica? Zajebisty nie.
Maniak_17 pisze: Halucynogen, weź używaj takiego wynalazku jak ,,cytuj" wtedy nie będzie trzeba zgadywać które zdanie jest Twoje, a które kogoś innego.
P.S. Fan Infected Mushrooms od trance i psychodelica? Zajebisty nie.
Jestem nowy to wieszz :D
siedze teraz sam w ogrodzie, sam, wśród umarłych kwiatów
Zmor
Nie mam pojęcia co to za tabletki, a tak wogule to pierwsze słysze o takim "dopalaczu" :P
siedze teraz sam w ogrodzie, sam, wśród umarłych kwiatów
bo nie wiem czy oddać kumplowi to (bo jak to jakieś gówno to mu nie oddam :P )
wiem co to 5htp... ale raczej niewiele zmieni gdy wrzucisz go po godzinie od zażycia koła ;P
nie wiem nie kupowałem 5htp - występuje w formie takich tabletek (apapowo wygląda)
Ja bym tej tabletki nie jadł ;) Może być to jakiś lek który wchodzi w silną interakcję z MDMA - dlatego może pixa rozjebać mocniej (tak jak alko po niektórych lekach). Żeby tylko nie rozjebała do końca...
Taka luźna uwaga... ;)
Pixi pisze: chyba nie chodzi ci o 5HTP?
Zmor pisze: nie wiem co to - kumpel dostał to od dila chyba (tabletka podłużna z przedziałką) wedle "instrukcji" dorzuca się to do koła jak słabo wchodzi (śmierdziało mi to ściemą więc zabrałem do "analizy" coby się kumpel jakimś gównem nie truł na darmo :P )
wiem co to 5htp... ale raczej niewiele zmieni gdy wrzucisz go po godzinie od zażycia koła ;P
nie wiem nie kupowałem 5htp - występuje w formie takich tabletek (apapowo wygląda)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.