P.S. Fan Infected Mushrooms od trance i psychodelica? Zajebisty nie.
Maniak_17 pisze: Halucynogen, weź używaj takiego wynalazku jak ,,cytuj" wtedy nie będzie trzeba zgadywać które zdanie jest Twoje, a które kogoś innego.
P.S. Fan Infected Mushrooms od trance i psychodelica? Zajebisty nie.
Jestem nowy to wieszz :D
siedze teraz sam w ogrodzie, sam, wśród umarłych kwiatów
Zmor
Nie mam pojęcia co to za tabletki, a tak wogule to pierwsze słysze o takim "dopalaczu" :P
siedze teraz sam w ogrodzie, sam, wśród umarłych kwiatów
bo nie wiem czy oddać kumplowi to (bo jak to jakieś gówno to mu nie oddam :P )
wiem co to 5htp... ale raczej niewiele zmieni gdy wrzucisz go po godzinie od zażycia koła ;P
nie wiem nie kupowałem 5htp - występuje w formie takich tabletek (apapowo wygląda)
Ja bym tej tabletki nie jadł ;) Może być to jakiś lek który wchodzi w silną interakcję z MDMA - dlatego może pixa rozjebać mocniej (tak jak alko po niektórych lekach). Żeby tylko nie rozjebała do końca...
Taka luźna uwaga... ;)
Pixi pisze: chyba nie chodzi ci o 5HTP?
Zmor pisze: nie wiem co to - kumpel dostał to od dila chyba (tabletka podłużna z przedziałką) wedle "instrukcji" dorzuca się to do koła jak słabo wchodzi (śmierdziało mi to ściemą więc zabrałem do "analizy" coby się kumpel jakimś gównem nie truł na darmo :P )
wiem co to 5htp... ale raczej niewiele zmieni gdy wrzucisz go po godzinie od zażycia koła ;P
nie wiem nie kupowałem 5htp - występuje w formie takich tabletek (apapowo wygląda)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?