Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kild »
Ja na pierwszy raz zjadlem 1,7 tez 200 ug na jednym i 70 % tripa spędzilem sam. Po tych tripach co odbylem jestem zwolennikiem teorii ze kwas to naprawde bezpieczna substancja i jak nie jestes nie majacą na temat psychodelikow ograniczoną osobą z ukrytą chorobą psychiczną to nie da sie miec bad tripa.
Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go !
  • 69 / 1 / 0
Ja też pierwszy raz zjadłem z kolesiem po połówce Panoramixa bez absolutnie żadnego przygotowania, bo dilu nie miał MJ. Miałem stracha, bo kompletnie nie wiedziałem czego się spodziewać. Jednak po 45-ciu minutach strach minął i zobaczyłem coś, czego jakbym nie zobaczył, tobym nie wiedział co w życiu tracę.
IMHO nie ma reguły - z przewodnikiem, czy bez. A może nawet lepiej, żeby nikt nic nie narzucał (nie nauczał). :)
Żródełko tryptaminami płynące ugasiło by moje pragnienia.
Trudne Dziecko Hofmanna mnie szuka.
  • 587 / 2 / 0
Ja twierdze, że lepiej powoli dochodzić do wysokich dawek ;-) Nie ucieknie, a można uniknąć nieciekawych sytuacji, z drugiej strony, pierwsze kwaszenie jest niezapomniane :D Ja bym pewnie zjadł całego kartona, 2 bym nie jadł.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 321 / 4 / 0
Dla mnie 100 było optymalną dawką na pierwszy raz. Chciałam sprawdzić jak to działa i jak się po tym myśli, więc nie zamierzałam od razu hulać. Nie zmiotło mnie jak DOC, przez co czułam się zawiedziona, ale przynajmniej wiem ile wziąć następnym razem ;)
No i oczywiście wg mnie lepiej z bliską osobą łyknąć, przyjemniej jakoś na duchu w towarzystwie.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2009 przez astaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
Meow.
  • 504 / 2 / 0
nastawienie. nie ma różnicy czy zjesz 100 czy 300ug, skoro i tak będziesz nastawiony na najgorsze.
zatem myśl pozytywnie, niczego się nie bój, i nie zaczynaj tripa w lesie, jeśli kwas jeszcze się nie załadował. ja wczoraj (sobota) dostałem takich paranoi na starcie, że ewakuacja z lasu o godzinie 21 (2 km do domu) zajęła mi niecałe 10 minut, ale i tak wróciłem się z powrotem. :-D
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 3129 / 26 / 0
W dzień las jest piękny, tajemniczy, ale przyjazny, skoro wpadłeś na pomysł kwaszenia w lesie o takiej godzinie, to dostałeś karę :P
High, how are you?
  • 504 / 2 / 0
było lepiej niż w dzień. może przez słuchawki, bo zawsze na tripa puszczałem nutę z komórki.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 2179 / 31 / 0
nastawienie. nie ma różnicy czy zjesz 100 czy 300ug, skoro i tak będziesz nastawiony na najgorsze.
taaaa...wcale nie ma. Ja jestem chyba jakiś nadwrażliwy bo wg mnie to to jest niebo a ziemia. 100 ug jest lajtowe, można normalnie pofunkcjonować a takie 300 to już mnie zgina do gleby, uciekam w astrala i nie ma kontroli.
Hidden mefedron User
  • 504 / 2 / 0
a jak dostanie papiera z 300ug, a będzie nastawiony na "tylko" 100ug?
lepiej mieć tą świadomość że wszystko będzie ok i oddać się w szpony kwasa, niż z tym walczyć. simple.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 211 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biegan »
antraxkelso pisze:
a jak dostanie papiera z 300ug, a będzie nastawiony na "tylko" 100ug?
Dlatego niedoświadczonym radzę zawsze pół na pierwszy raz. Później już możesz dawkować dowolnie bo masz rozeznanie.
Pół roku powinno Ci było wystarczyć
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.