Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1455 / 592 / 0
Czyli reasumujac czy slonce czy deszcz zawsze dobrze zarzucic qwazzara :pacman: :lsd:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1195 / 223 / 32
Generalnie to tak :korposzczur:
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 515 / 110 / 7
Moje doświadczenie z substancjami psychodelicznymi to: DXM do 600mg, MDMA 240mg, raz LSD 200ug i 2 razy grzyby po około 3g. Czy to już dobry moment na 300ug LSD? Trip na pewno mnie nie przerośnie? Na grzybach ani przez moment nie miałem badtripa chociaż w sumie w pewnym momencie niewiele brakowało
  • 1195 / 223 / 32
Czytaj komentarze wyżej. Nie ma zasady z bad tripami. Jeśli się obawiasz, że Cię przerośnie, to nie wrzucaj więcej niż do tej pory :patrzy:
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 515 / 110 / 7
spoko jednak wrzucę tyle co mnie nie zabije to mnie wzmocni
  • 1195 / 223 / 32
Napisz trip raport i podziel się nim ;)
  • 515 / 110 / 7
okej tylko że to w kwietniu będzie trip ale napiszę na 100%
  • 151 / 8 / 0
28 marca 2021GalaktycznyBiznesmen pisze:
spoko jednak wrzucę tyle co mnie nie zabije to mnie wzmocni
Nic się nie stanie, najwyżej trochę wygnie Ci psychikę :wink:
  • 9 / / 0
Nie ma czegoś takiego jak bad/good trip. To człowiek stworzył dobry zło i wgl sens. Ja po czymś co można nazwac "złym" tripem jestem lepszym człowiekiem, był to gruby wjazd na łeb, nieprzyjemny, ale nie żałuję. Tatuaż też boli ale potem za to jakie efekty ;) myślę że póki się nie zapali zioła do kwasa (inny wymiar) to trip jest mega przyjemny (jeśli są spełnione warunki, otoczenie, ludzie i święty spokój).
  • 3182 / 898 / 5
Jest coś takiego jak good/bad trip - są to przyjemny i nieprzyjemny trip.
Człowiek stworzył dobro i zło, co nie przeczy ich istnieniu. Dla mnie pewne rzeczy są po prostu złe, tak samo jak niektóre tripy. A mówiąc o tripach nie mam na myśli nieprzyjemnej gonitwy myśli czy zapętlenia, a terror tripu, podczas którego płaczesz i wyjesz żeby cię wreszcie zabili, który nie przynosi nic oprócz koszmarów i cierpienia.
"Tatuaż też boli"
Tak, gwałt też boli, a jakie po nim efekty?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.