Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
A jeśli już koniecznie musisz i chcesz wrzucić na dworze, to tylko w ustronnym miejscu na łonie natury i z trip sitterem.
http://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/DocDet ... 0180001490
Ja za to mam pytanie. Na co dzień biorę 150 mg wenlafaksyny i 200 mg lamotryginy.
Mam do dyspozycji 2 tabsy 1P-LSD po 150 mcg. Nigdy wcześniej nie próbowałem żadnych psychodelików. Jest sens brać będąc na SNRI? Zadziała słabiej, w ogóle, czy zaszkodzi?
Ja z kolei mam pytanie czy ktoś może brał, albo słyszał o przypadkach brania 1plsd co przeleżał kilka lat, dokładnie to 5 lat w szafie bez lodówki w pakiecie zamknięte, bo o nim zapomniałem, światła zero temperatura pokojowa D:
Jaka szansa że zadziała, a jaka że zrobię sobie krzywdę?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.