Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Jak duża różnica jest między 200 a 300 ug? Da radę wyjść na spacer po takiej ilości? Po 200 ug było idealnie, było mocno ale wsztystko dało radę ogarnąć.Trip zaplanowany mam na sobotę 3 tygodnie od ostatniego wrzutu.
  • 604 / 115 / 0
Duża różnica. Nie będzie o połowę silniej, tylko mocniej. Mogą być nowe wizuale i inne efekty. Radzę nie wychodzić, chyba że już ogarniesz peak i później na spokojnie jak już peak schodzi.
A jeśli już koniecznie musisz i chcesz wrzucić na dworze, to tylko w ustronnym miejscu na łonie natury i z trip sitterem.
  • 8 / 1 / 0
Plan jest taki, że wrzucam w domu z dziewczyną, czekamy na peak i jak już się ogarniemy, wychodzimy na dwór w ustronne miejsce, bez ludzi. Ostatnio w plenrze mieliśmy najpiękniejsze ove'y ever. Chmury w kształcie fraktali w 4k które cały czas się poruszały to była miazga 😊 zastanwiam się czy da radę się ogarnąć na tyle żeby gdzieś wyjść bo wiem że plenerze będzie przepięknie
  • 492 / 64 / 0
@kwasibrzuch po peaku da się wyjść na 300ug (wcześniej też, lecz odradzam ; ]), ale wtedy nie będziesz już miał aż takich wizuali. jeśli chcesz w pełni wykorzystać taką dawkę, to najlepiej wynająć domek gdzieś na łonie natury.
  • 1 / / 0
Czy 1p jest nadal legalne w polszy??
  • 9 / 16 / 0
Zdaje się, że tak, choć GIS wydał w zeszłym roku rekomendacje umieszczenia 1p w wykazie nowych substancji psychoaktywnych. Tu jest wątek na ten temat: post3407936.html
  • 10 / 4 / 0
@Xeno23 Z tego co się orientuję to tak. Żadna ustawa go nie obejmuje.

http://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/DocDet ... 0180001490

Ja za to mam pytanie. Na co dzień biorę 150 mg wenlafaksyny i 200 mg lamotryginy.
Mam do dyspozycji 2 tabsy 1P-LSD po 150 mcg. Nigdy wcześniej nie próbowałem żadnych psychodelików. Jest sens brać będąc na SNRI? Zadziała słabiej, w ogóle, czy zaszkodzi?
  • 7 / / 0
^Będzie słabo, albo wcale - zależnie od jednostki. Jeśli nigdy nie brałeś to zupełną stratą byłoby brać na snri.

Ja z kolei mam pytanie czy ktoś może brał, albo słyszał o przypadkach brania 1plsd co przeleżał kilka lat, dokładnie to 5 lat w szafie bez lodówki w pakiecie zamknięte, bo o nim zapomniałem, światła zero temperatura pokojowa D:

Jaka szansa że zadziała, a jaka że zrobię sobie krzywdę?
  • 144 / 24 / 0
@kamiess 1P nie zamienia się z czasem w nic trującego także żadna. Nie wiem jak z trwałością. Moje kartony po trzech latach w temperaturze pokojowej działały jak trzeba
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
  • 778 / 51 / 1
Słuchajcie, wpadł do mnie ziomo w czapce. Mówi, że znalazł takie gówno i mi pokazuje
Spoiler:
Mówi, co z tym robimy. Odpowiadam, chuj wie pytamy na hajpie. Co to kurwa jest, ile robi i dlaczego tak długo?
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.