Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ja bym sie nie martwil zbytnio tym ze zostana jakies wmiare drobne resztki powietrza.
Im mniej powietrza tym lepiej i nawet jesli w polowie pozbedziesz sie tego powietrza to bedzie tez dobrze.
wystraczy tylko zmniejszyc stezenie tlenu.
W koncu kawsu foforowego uzywa sie w cocacoli wodrdzewiaczach do metalu tylko w innym stezeniu,
2 przyklad to ze kwas solny w zeladku ma 0,1% stezony 35-38% ten stezony wypala metal w oka mgnieniu i moze wywolac powazne oparzenia w kontakcie ze skora.
stezenie ma duzy wplyw na reaktywnasc przypuszcalnie bedzie dobrze jak sie pozbedziecie w 90% teo powietrza wtedy stezenie telnu spadnie z 20% do 2% ( tak przypuszcalnie da sie to osiagnac domowym sposobem )
mozna napelnic np napelnic jakas folie/rekalmowke helem gdzie do niej wbedzie juz wlozonabuteleczka z papierkiem w srodku, na ujsciu balonika montujesz gumowy wezyk i potem tym wezykiem wdmuchojesz hel do pojemniczka z papierkiema gdy calosc(no moze z wyj balona :D) znajduje sie wenatrz reklamowki, nastepnie zakrecasz pojemniczek przez reklamowke(ktora przy okazji tez jest napelniona helem)i koniec w pojemniczku powinno sie znajdowac w 99% hel
pozatym wg mnie ow iele grozniejsze dla plapierkow jest swiatlo dla leniuchowpowinno wystraczyc ochrona przed swiatlem to jest o wiele latwiej zrobic :)
Boooże, jaka technologia... :-D
Ja mam z helem doświadczenia głównie takie, że niegdyś z moim wujecznym bratem kupiłam balona na hel i poszliśmy do eleganckiego centrum handlowego robić sobie jaja z byznesmenów (czyli gadać do nich cienkim głosem). ;-)
Wracam na forum?...
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.