Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 317 / 0
01 marca 2019wkurwionygnoj pisze:
Ile sypać na blachę na vapo na pierwszy raz?
tak jak Ci kolega wyżej napisał - to zależy od jakości tematu, od osobistych preferencji itp ale spokojnie możesz sypnąć 100-200mg i powoli vapować. Zasadniczo po 3-4 buchach powinieneś już dobrze czuć jaka moc tego sortu itp. I w zależności od tego dopalasz powoli więcej albo robisz przerwę. Materiał na folii Ci się nie zmarnuje tylko nie gnieć tej folii
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 653 / 63 / 0
27 lutego 2019Plpl pisze:
Yo.

2 szybkie pytania.
Jak Wam tolerka szybko spada?
Mi baardzo powoli.. koda nie dziala w zadnej ilosci, wrzucalem juz nawet 6x16 tab i lipa. Brzuch mnie bolal 3 dni
Na 20+ prob tylko jeden raz sie fajnie zrobilem. Laczylem z dipherganem i kicha...

2 pytanie.

Czy znaliscie lub slyszeliscie o kims kto jaral hel i sie od tego przekrecil?
Ad1 do tolerki to się nie będę wypowiadał bo mam wyjebana helu pół g nie daje noda Majki gram Tak samo metadonu 200mg robi dobrze oksy w dawkach liść 80 na dobę to jest cienko dopiero jak dorzucę do tego Majki w ilości 200mg do 5tab oxy 80 to jest jako tako

Ad2 od palenia się chyba na pewno nie da przekręcić bo najzwyczajniej paląc w pewnym momencie usniesz z folią w ręce a wtedy palić już się nie da
  • 58 / 12 / 0
Właściwie to dlaczego przy vapo goni się krople, zamiast po prostu podgrzać solidnie folię?
  • 653 / 63 / 0
Dlatego że jak sam piszesz podgrzejesz porządnie to spalisz temat
  • 443 / 55 / 0
Musisz prowadzic lufke lub tutke (rurka zwinieta z folii aluminiowej) za kropla gdy plynie. Wciagasz dym ktorym powstaje podczas podgrzewania kropli. Gdybys robil to w miejscu to kropla szybciej sie spali. A tak to zajezdzisz ze dwa lub trzy plachty folii zanim sie kropla spali.
  • 57 / 16 / 0
@AlienForms no nie wiem czy temat tora przerobiles tak dobrze skoro piszesz o wyjebkach i niedochodzacych paczkach. mi na okolo 40 zamowien z dm nie doszly dwie paczki i za kazdym razem dostalem zwrot calej kwoty od vendora.
  • 59 / 1 / 0
Kilka dni temu przyszedł mój pierwszy większy skręt. Dreszcze, bóle, sraka, zgięcie w pół i ogólnie chyba wszystkie objawy. Odstawiłem, ale tak się złożyło, że bodajże trzeciego dnia przypaliłem z foli coby trochę lepiej poczuć. Od przypalenia minęły już prawie dwa dni, nadal czuję się chujowo, ale nie ma tragedii. Zastanawiam się, czy raczej boję się, że zamiast być lepiej, będzie gorzej. Jutro miałem jechać do rodziny - bóle to tam chuj, nie przeszkadza mi to tak bardzo, ważne jest dla mnie żeby nie było widać że chodzę zgięty w pół. Poza tym w rodzinnych stronach robię się często agresywny i boję się że mi coś odjebie.
Jak to wygląda? Nie nasilą mi się objawy abstynencyjne? Nie wiele mam benzo, a nie znajdę na szybko konowała żeby mi wypisał diazepam, jedynie doxepina mi została, której nie lubię i chyba średnio się nadaje.

Poza tym, spotkam tam pewnie kumpla, który będzie chciał ze mną przygrzać, na tylko szczęście z folii... Ile przerwy powinienem sobie zrobić, żeby mnie nie zginało.
  • 29 / / 0
Oglądaliście może dokument Nektar bogów? To materiał o chłopaku z wawki uzależnionym od helu. Może ktoś wie jak się potoczył jego los?
  • 240 / 45 / 0
^pamietaj ze cały ból siedzi w glowie
pamietam pierwszego skreta i wydaje mi sie on teraz smieszny jak pomysle o tym jak łamie w kosciach po poltora roku metadonu...
nastaw sie pozytywnie, nigdy nie mow ze wiecej nie strzlisz z blachy i pomysl o tym ze da sie nad tym zapanowac, choc łatwo nie bedzie i sraka napewno cie nie ominie pomimo tego jak dobrze do odstawienia bys sie nie nastawial
z farcikiem...
...a w pokoju ktos kleknal, z polykiem bedzie final...
  • 2372 / 317 / 0
@radekpies no myślę, przerobiłem temat DNM's dosyć dobrze - na przełomie 2014/2015 liczę, że zamówiłem ponad 100 przesyłek a na BTC poszło jakieś 50tyś PLN ;) Wtedy na hajpie temat praktycznie nie istniał i chyba pierwszy napisałem FAQ/HowTO które gdzieś tam jeszcze jest ale już raczej mocno nieaktualne....przynajmniej w kwestii samych marketów jak Agora itp ;)
Wtedy był marketowy bum - pojawiały się jak grzyby po deszczu i było w chuj wyjebek - nawet nie samych vendorów co twórców poszczególnych marketów. Z 1000pln straciłem na najsłynniejszej i największej wyjebce czyli market Evolution i jego właścicieli Kimble i Verto co zawineli się z milionami w BTC. Wtedy czyli początek 2015 szacowano ich wałek na jakieś 20-30mnl dolarów i jak 1BTC był po 500pln. Jak przeczekali, nie upłynnili tych coinów od razu i jak 1BTC osiągnął 40tyś PLN to stali się kurwa miliarderami.... ;)
Teraz tych marketów jest dwa czy trzy (chyba bo już się w to nie bawię) to i chyba nie ma aż tylu wałków, również po stronie vendorów. I na moje 100-140 przesyłek w sumie nie doszło z 6 z czego jedna przechwycona w PL na cle.

Co do skręta - wziąłem specjalnie urlop w robocie tydzień czasu, żeby kurwa zrobić domowy detoks Cold Turkey i odstawić w końcu albo przynajmniej zrobić przerwę..... I dzisiaj, na czwarty dzień odstawki, kiedy już w sumie się poczułem lepiej, poleciałem i kupiłem grama... Ja pierdole... nie wiem jak to rzucić... znaczy już jestem bez kasy więc i tak będę zmuszony ale będę musiał poskręcany być w robocie a tego sobie właśnie nie wyobrażam....
U mnie ostatnio skręt po helu wygląda jakoś dziwnie. Kiedyś, parę lat temu, jak odstawiałem po moim pierwszym, 10 miesięcznym ciągu to skręt był taki klasyczny. 2 dni solidnego pocenia się, rowerek, brak snu, brak siły, deprecha itp.. Ale nie wymiotowałem chyba w ogóle. A teraz jest odwrotnie. Pierwsza nocka odstawki, trochę się spocę ale nie jakoś bardzo a już na pewno nie jak wtedy, kiedy lało się ze mnie litrami i spałem w stroju do biegania którego materiał pochłaniał wilgoć i utrzymywał ciepło (autorski pomysł :)). Teraz raptem jedną koszulkę wymienię w nocy i to wszystko. Rano już suchy jestem. Za to masakrycznie wymioty mnie męczą i jest to praktycznie główny objaw skręta. Żółć zbiera mi się w żołądku a wtedy automatycznie spać się nie da, ma się dreszcze (te zimno/ciepło), nie można jeść a nawet pić, leci też z drugiej strony jak żółć się do jelit dostanie, bolą nogi (tak od żółci) itp.... Wiem to i znam się z tą żółcią dobrze, bo dawno temu, jak nie znałem się z opio w ogóle to chlałem alko i miałem to samo... Jakbym miał jakiś lek który przepisują pacjentom po chemio-terapii na wymioty itp to coś czuję, że to by mi pomogło lepiej niż bupra czy inne wynalazki. Z chęcią bym to przetestował i zobaczył czy potwierdzi się moja teoria... ale nie wiem jak ogarnąć takie leki. Na razie muszę sobie załatwić jakąś obstawę lekową na następną odstawkę bo teraz nie miałem zupełnie nic oprócz apap'u śmiesznego. A jakieś benzo na sen typu Stilnox chyba wydaje się obowiązkowe bo przez 4 dni jedynie miałem zamknięte oczy, bez snu zupełnie co najbardziej mnie załamało i sprawiło, że poleciałem...
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.