Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
22 lutego 2019Maykel85 pisze: Acetylowana majka zawiera 6-MAM, 3-MAM, diacetylomorfine (czyli heroine) i morfine. Jest okolo 4 razy silniejsza od morfiny.
Tak, że cały czas interesuje mnie różnica między zacetylowaną morfiną a niefarmaceutyczną heroiną HCL. Może to generalnie to samo ?? Bo przecież proces produkcji jakoś za dużo się nie różni tzn. jest raw opium z czego pozyskuje się morphine base (a z base albo robi się majkę hcl czy tam hci albo jakoś acetyluje bezpośrednio) Tak czy siak w pewnym momencie i tu i tu produktem wyjściowym jest morfina.
20 lutego 2019mniemanolog pisze: Tym, że heroina to diacetylomorfina, a w produkcie powstałym z MST dominują cząsteczki z pojedynczymi grupamiacylowymi, choć heroina też tam jest.
A na hel, zakładając, że czysty, to jakby to przeliczyć? Ile razy mocniejszy hel?
Spróbuj pierw sugerując się tym że hel jest 4 razy mocniejszy niz morfina. Potem najwyżej zwiększaj dawki. Tylko nie sugeruj się wjazdem, bo hel z reguly ma lepszy wjazd bo szybciej przekracza bariere krew mozg.
Różcnia miedzy acetylowana majka w domu, a heroina afgańską jest stopień zanieczyszczeń. Ta hera co lata jest zawsze czymś wypelniona. Imo acetylowana majka bzw w domu > heroina z darkmarketow i innych ciemnych miejsc (np. brama na Pradze w Wawie)
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
2 szybkie pytania.
Jak Wam tolerka szybko spada?
Mi baardzo powoli.. koda nie dziala w zadnej ilosci, wrzucalem juz nawet 6x16 tab i lipa. Brzuch mnie bolal 3 dni
Na 20+ prob tylko jeden raz sie fajnie zrobilem. Laczylem z dipherganem i kicha...
2 pytanie.
Czy znaliscie lub slyszeliscie o kims kto jaral hel i sie od tego przekrecil?
Myslisz ze otrzymasz kamien taki jaki na zdjeciu widzisz ? Otrzymasz proch ktory gwarantuje Ci ze jakosc mizerna.
Brown z holandii to taka mizerota ze serio nie dalbym za to 20zl za cwiartke.
A towar mialem i z dark netu i od kolegi ktory przywiozl bezposrednio.
Najlepiej samemu sie przekonac o tej super jakosci vendora :-)
Tani hel z NL to przeważnie jest słabizna, głownie do palenia. Szybciej trafisz coś lepszego z DE. Zasada jest taka, że vendorzy którzy mają wszystko i wszystkiego dużo to mają materiał średni. Tak samo hel jak i koks. Najlepiej znaleźć kogoś kto specjalizuje się tylko w jednym temacie. Wtedy jest szansa, że będzie mieć dobry sort. A taki hel może i jest tańszy i to czasem nawet o połowę na marketach ale jak podsumujesz wszystkie wyjebki które Cię po drodze czekają, jakieś zaginione przesyłki no i samą jakość materiału która będzie się różnić od partii do partii to w sumie taniej i lepiej wyjdzie Ci kupować lokalnie. Przerobiłem temat DNM dosyć dobrze
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.