Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 917 / 235 / 0
07 czerwca 2018elise pisze:
A tak odchodząc na chwilę od tematu iv'owania, to w dawce oralnej, jeżeli dotąd brałam głównie oxy, a majki nigdy, to w jakim stosunku do dawki oxy powinnam walić majke? W sensie że, dajmy na to, jak brałam 40mg oxy oralem ile mam wziąć majki żeby tak samo poklepało?
Ja celowałbym w 100mg oralnie.Jak wiele razy było pisane lepiej mniej niż za dużo.Odczekaj godzine i jak bedzie za słabo to dojedz z 40mg.
  • 609 / 16 / 0
[mention]Hexe[/mention], to nie kwestia jedynie HIV czy WZW, ale i załapania jakiegoś pirogena.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 60 / 16
A miks majki z oxy? Jakie proporcje najlepiej?
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
  • 196 / 5 / 0
Tak sobie pomyślałem czy kwetiapina ma jakis negatywny wplyw na zazywanie majki?
  • 609 / 16 / 0
1) Kwetiapina nasili efekt nasenny majki, a majka nasili efekt nasenny kwetiapiny. Uważaj.
2) Większe nudności.
3) Większe zaparcia i kłopoty z oddawaniem moczu.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 5 / 0
Tego się nie spodziewałem, bo zazywam 100mg/doba i majka wlasnie działa na mnie płono, to znaczy działa mocno, ale brakuje euforii. Pewna osoba podsuneła mi ten pomysł że to przez antagonizm jakieoś receptora przez kwete.
  • 609 / 16 / 0
Istotnie, jest receptor histaminowy. W zależności od opracowań można spotkać się ze stwierdzeniem, że neuroleptyki (różne ich grupy) mogą nasilać działanie morfiny (ale bez działania euforycznego) lub też mocno obniżać działanie przeciwbólowe.

Podsumowując: jeśli dobrze się po tym czujesz, to bierz.
  • 1509 / 223 / 0
08 czerwca 2018punk6 pisze:
[mention]Hexe[/mention], to nie kwestia jedynie HIV czy WZW, ale i załapania jakiegoś pirogena.
Przezorny, zawsze ubezpieczony opioużytkownik i miłośnik kablarstwa w jednym zawsze wrzuci, oprócz antyhistaminy, jakiś NSLPZ w razie pirogena właśnie. Wiedząc, że płuczę waty, wrzucam NSLPZ. Z używaniem tych samych igieł i strzykawek kilkukrotnie po sobie samym nadal nie widzę problemu. Ale to ja i moje doświadczenia, a raczej brak doświadczeń z pirogenem, stąd takie podejście - jedna igła użyta 3-4 razy (później jest tępa albo zapchana) i jedna pukawka użyta z 6 razy nigdy nie przysporzyła mi problemu.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 467 / 4 / 0
Pytanie czysto teoretyczne mam 3 AMP relanium i 1 AMP 1mg klona co się najlepiej zmiksuje z 200-300 mg Majki klon czy rolka czy mix3?;p
Podpowiedział by mi ktoś gdzie najłatwiej i najszybciej zdobyć bezet?
  • 8103 / 914 / 0
@up
Osobiście nigdy nie bralem morfiny, ale diazepam juz tak.Do majki wedlug mnie lepiej nada sie diazepam w ampułkach, fajnie rozluźni ciało i będziesz sie zatapiał w fotelu czy łóżku. :*)

BTW.
Duzo tej morfiny.Masz taka tolerke ? Jak nie to zdecydowanie mniej ( 20 mg - 30 mg ) + 10 mg diazepamu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.