Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
18 maja 2018Maykel85 pisze: [mention]Hexe[/mention], lecisz w ciągu/dlugich ciagach majke czy "na sportowo"? Pytam z ciekawości. Potem odtruwasz się bupra czy czyms innym po ciągu? Jakas pregabalina, benzo czy schodzisz "na sucho"?
Teraz, od zdaje się 2 maja, znowu lecę z morfiną przeplataną trójkątem, o którym trajkotałam na tym Forum już kilkakrotnie, ale bardzo "sportowo". Pilnuję się na zasadzie: jeśli napiszę rozdział pracy to nagrodzę się 50-tką/100-tką majki. Albo jeśli brałam w poniedziałek to poczekam do piątku, gdy to chata jest pusta, i strzelę "kulturalnie" w domu, a nie będę zapierdalać do kibla w galerii handlowej/dzielnicowym domu kultury/etc. I na razie jakoś mi idzie. Aż się sobie dziwię. Chociaż w sumie we wtorek, gdy zostałam znowu sama to przepłukałam dwie łyżki z pozostałości tabli i to zaaplikowałam, żrąc prewencyjnie ibuprofen przez akcją, ale nie byłam zadowolona z efektów, więc uznałam, że to było żenujące, karygodne i będę czekać do ukończenia rozdziału i wtedy nagrodzę się całą tabletą, a nie jakimiś popłuczynami.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
19 maja 2018Gambino420 pisze: Witam, jako że jest to mój pierwszy post na forum ( przeglądam regularnie od 2010 roku ) chciałbym się z Wami wszystkimi serdecznie przywitać.
Pytam się, bo niepokoi mnie polityka hyperreal, dopuszczająca możliwość przeglądania chyba właściwie wszystkich tematów albo większości bez jakiejkolwiek autentykacji. Dodatkowo wszystko jest indeksowane przez googla i wystarczy że ktoś wpisze w wyszukiwarkę nazwę leku albo innej substancji i w wynikach, często na topie, wyskakuje link do hr.... Już ze sto razy był ten temat poruszany w innych dyskusjach ale widać, że nic się nie zmieniło i pewnie nie zmieni..
19 maja 2018AlienForms pisze:Sorry za pytanie z dupy ale jestem ciekaw - tyle lat przeglądałeś i siedziałeś w tych wszystkich wątkach forumowych bez zakładania konta ?19 maja 2018Gambino420 pisze: Witam, jako że jest to mój pierwszy post na forum ( przeglądam regularnie od 2010 roku ) chciałbym się z Wami wszystkimi serdecznie przywitać.
Pytam się, bo niepokoi mnie polityka hyperreal, dopuszczająca możliwość przeglądania chyba właściwie wszystkich tematów albo większości bez jakiejkolwiek autentykacji. Dodatkowo wszystko jest indeksowane przez googla i wystarczy że ktoś wpisze w wyszukiwarkę nazwę leku albo innej substancji i w wynikach, często na topie, wyskakuje link do hr.... Już ze sto razy był ten temat poruszany w innych dyskusjach ale widać, że nic się nie zmieniło i pewnie nie zmieni..
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.