Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 584 / 21 / 0
Post autor: Mastah »
Morawian(Slowaki ktorzy nie doszli do Pragi)
Nie chcialem nikogo tym urazic, przepraszam. To chyba taki glupi zart Czeski bo Czech mi to powiedzial.

Dobrze ze ktos tu pisze taki jak ty, przynajmniej mozna sie cos dowiedziec o "scenie" na Slowacji.
Sorry za offtop i PZDR
America's C.R.E.A.M. team
  • 729 / 19 / 0
Post autor: no1 »
Prolomit pozdrowiena pro každý jazyk szkarlatnego RADE dává mi rozbraj pojmenované na českém a slovenském kačer se cítí velkou chystá české jídlo není nutně v Praze, ale i pro akce a
podoba mi sie uvolněný přístup k drogám v České republice, má prorocké vize je o několik let roste naše další holandja

Když se podívám na ty na to není lehké
Neexistuje žádná světla - vyřešeno, aby se vyhnuli
Když se podívám na ty na to není lehké
Vzhledem k tomu, že v této věci nikdy, nikdy se mírně

wyrazy szacunku nie chcial popierdolic czecha z slowakiem
Szacu bez urazu
Ostatnio zmieniony 13 maja 2009 przez no1, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 15 / 0
Post autor: gofel »
ciebie no1 jest trudniej zrozumieć od szkarłatnego...
ale trzeba się uczyć sąsiedzkich języków, nawet nie wiesz kiedy się to może przydać :D
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 21 / 0
Post autor: Mastah »
no1 ale on jest Slowakiem a nie Czechem. Na pewno to zrozumie co napisales ale nie myl tego bo ja bym sie tez wkurwial jakby ktos mnie uwazal za Ruska.

gofel--- to kwestia przyzwyczajenia, no1 mozna zrozumiec tylko trzeba chciec
America's C.R.E.A.M. team
  • 2 / / 0
Ile trzeba wciągnąć mg białej heroiny na pierwszy raz, aby coś poczuć? I czy działa ona dużo słabiej od tej podanej dożylnie?
Uwaga! Użytkownik kikiki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 8 / 0
A skąd będziesz miała białą ? No chyba że siedzisz w londynie to i owszem. Oczywiście że działa duzo duzo słabiej niż jakbyś miała puknąć. Nigdy sam nie pukałem ale to logiczne. Nie znam kompletnie nikogo kto by wąchał. Każdy pali albo puka - normalny brąz.
  • 351 / 8 / 0
Ja spotkałem się w ww. Londynie z białym towarem, i wg. mnie nie była to H. Opioid, owszem, ale profil działania był inny. Mało euforii, dużo sedacji.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alphamethylfentanyl ?????? Być może.
  • 800 / 8 / 0
oooo właśnie właśnie. To te china white które tak popularne tam jest. To chyba kwestia przyzwyczajenia już że np. dla mnie h to brąz i zawsze brązem pozostanie. Żadne wynalazki białe jakoś do mnie nie przemawiają :-)
  • 584 / 21 / 0
kikiki, wez sobie najzwyklejszy klucz do drzwi i nabierz tak na sama koncowke tego klucza towaru i wachnij. Po okolo 15 minutach mozesz dolozyc wiecej jezeli czujesz ze slabo. Na pierwszy raz nie bierz za duzo bo mozesz sie przestraszyc fazy(w sumie to moze i dobrze?) Jezeli towar byl w miare dobry to powinien Ci taki jeden "bump" styknac.

Pamietam ze moj znajomy dal kiedys innemu znajomemu cos pomiedzy 50 a 100(na 1 raz) to pozniej kolo zygal gdzie popadnie i prawie musielismy go nosic.
  • 1033 / 7 / 0
a toto, to nie czasem jakaś pochodna fentanylu? ten china white
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.