Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
email: 853156@protonmail.com
03 lutego 2018Fakin00 pisze: A orientuje sie ktoś może jak wygląda sytuacja w kuj-pom?
25 stycznia 2018Hexe pisze: Brzessska gurom!
Przypałowa ulica jak nie wiem co. Sama bym tam nie wyszła po zmroku nawet uzbrojona w gaz i kastet. I jeszcze z tego, co mi wiadomo, to wcale nic dobrego w sensie materiału nikogo tam nie spotka. Ewentualny zgon.
Oh Hexe Hexe, co się z Tobą stało kocico :-(
Co do tej ulicy. Byłaś tam dwa razy, w dodatku pewnie tylko w jednym najbardziej oczywistym miejscu w którym Cię nie znają za dobrze, więc co do jakości materiału to się nie wypowiadaj. Ja tam chodzę codziennie. W bramie chłopaka, którego zawinęli kilka dni temu (dostał pół roku więzienia dla zainteresowanych) mają moim zdaniem bardzo dobry sort.
Żałuj, że nie byłaś tam przed pogromem, na przykład latem. Wchodzisz w bramę, a tam od progu uderza Cię smród zioła, grill, kiełbaski, muzyka na cały regulator i ludzie wchodzą i wychodzą całymi stadami jak w supermarkecie. Potem przenieśli się trochę dalej, czasem w jednej klatce było jednocześnie 20 osób i kolejne już szły przez podwórko, że sąsiadka powiedziała do swojego psa na ten widok "jeszcze trochę i nawet Ty będziesz przychodzić do F po używki". Wyobrażacie to sobie? Wchodzicie w klatkę a tam mały piesek z banknotem w pyszczku?
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
08 lutego 2018Klepsydra pisze: Co do tej ulicy. Byłaś tam dwa razy, w dodatku pewnie tylko w jednym najbardziej oczywistym miejscu w którym Cię nie znają za dobrze, więc co do jakości materiału to się nie wypowiadaj.
08 lutego 2018Klepsydra pisze: Żałuj, że nie byłaś tam przed pogromem, na przykład latem. Wchodzisz w bramę, a tam od progu uderza Cię smród zioła, grill, kiełbaski, muzyka na cały regulator i ludzie wchodzą i wychodzą całymi stadami jak w supermarkecie. Potem przenieśli się trochę dalej, czasem w jednej klatce było jednocześnie 20 osób i kolejne już szły przez podwórko, że sąsiadka powiedziała do swojego psa na ten widok "jeszcze trochę i nawet Ty będziesz przychodzić do F po używki". Wyobrażacie to sobie? Wchodzicie w klatkę a tam mały piesek z banknotem w pyszczku?
Albo już z towarem.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
teraz offtopp: najlepsze bylo to... przychodze na studia, po wpis, laska z innej grupy trzyma indexy oczy 5 złotówki na dłoniach sińce... dochodzę "Co bierzesz", oglada sie wkolo , oglada patrzy mi w oczy widzi szpilki - "a mete", a ty "opiaty", "ale sluchaj tu dobra meta, na ul. K.... taka zajebista.... ja zalatwie 70 zl tylko, krysztalki... " i slowotok :D myślałam że się posikam, ale bylam jednoczesnie zdziwiona ze na takim zadupiu jest meta, gdzie trudno w warszawie ją dostać, ja tylko od praskiego "kolegi" (wogole nie wiem co z nim sie stało) co mial dobra helene raz wzielam, bo on mial wszystko... i lazilam po scianach, stymulanty nie byly nigdy dla mnie, no pomijajac mefedron :D ale dla mnie to bardziej empatogen... koniec oftoppu
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
Nie wiem spróbuj. ..
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.