Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
A orientuje sie ktoś może jak wygląda sytuacja w kuj-pom?
  • 497 / 12 / 0
Śląsk pomocy
p
email: 853156@protonmail.com
  • 18 / 2 / 0
03 lutego 2018Fakin00 pisze:
A orientuje sie ktoś może jak wygląda sytuacja w kuj-pom?
Właśnie byłam w Gdańsku ale żadna rewelacja....dla mnie lipa...
  • 879 / 191 / 5
25 stycznia 2018Hexe pisze:
Brzessska gurom! %-D
Przypałowa ulica jak nie wiem co. Sama bym tam nie wyszła po zmroku nawet uzbrojona w gaz i kastet. I jeszcze z tego, co mi wiadomo, to wcale nic dobrego w sensie materiału nikogo tam nie spotka. Ewentualny zgon.

Oh Hexe Hexe, co się z Tobą stało kocico :-(

Co do tej ulicy. Byłaś tam dwa razy, w dodatku pewnie tylko w jednym najbardziej oczywistym miejscu w którym Cię nie znają za dobrze, więc co do jakości materiału to się nie wypowiadaj. Ja tam chodzę codziennie. W bramie chłopaka, którego zawinęli kilka dni temu (dostał pół roku więzienia dla zainteresowanych) mają moim zdaniem bardzo dobry sort.

Żałuj, że nie byłaś tam przed pogromem, na przykład latem. Wchodzisz w bramę, a tam od progu uderza Cię smród zioła, grill, kiełbaski, muzyka na cały regulator i ludzie wchodzą i wychodzą całymi stadami jak w supermarkecie. Potem przenieśli się trochę dalej, czasem w jednej klatce było jednocześnie 20 osób i kolejne już szły przez podwórko, że sąsiadka powiedziała do swojego psa na ten widok "jeszcze trochę i nawet Ty będziesz przychodzić do F po używki". Wyobrażacie to sobie? Wchodzicie w klatkę a tam mały piesek z banknotem w pyszczku? %-D
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1509 / 223 / 0
08 lutego 2018Klepsydra pisze:
Co do tej ulicy. Byłaś tam dwa razy, w dodatku pewnie tylko w jednym najbardziej oczywistym miejscu w którym Cię nie znają za dobrze, więc co do jakości materiału to się nie wypowiadaj.
W jakimś innym temacie pisałam, że przepraszam, mea culpa, że tak obsmarowałam, bo byłam niedoinformowana. To, co miałam było brzeskie.
08 lutego 2018Klepsydra pisze:
Żałuj, że nie byłaś tam przed pogromem, na przykład latem. Wchodzisz w bramę, a tam od progu uderza Cię smród zioła, grill, kiełbaski, muzyka na cały regulator i ludzie wchodzą i wychodzą całymi stadami jak w supermarkecie. Potem przenieśli się trochę dalej, czasem w jednej klatce było jednocześnie 20 osób i kolejne już szły przez podwórko, że sąsiadka powiedziała do swojego psa na ten widok "jeszcze trochę i nawet Ty będziesz przychodzić do F po używki". Wyobrażacie to sobie? Wchodzicie w klatkę a tam mały piesek z banknotem w pyszczku? %-D
W sumie chętnie obejrzałabym taki obrazek. :D
Albo już z towarem.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 341 / 55 / 0
praskie nie warszawskie tak bliska mi osoba mówi :P Ja mam swojego źródło i nie potrzebuję innych, 5 lat temu na pradze był towar ryjący łeb ostro, ale teraz nie zapuszam się w te tereny... Ze szmulek, gość mi zajebiscie drogim autem- 2014 rok, pod DOM podwoził za prawilna cwiare - 200mg bral 5 dych, a za paliwo nic nie liczyl ... I tak w pare miesięcy poszło 13 odłożonych tysi :) Warszawa króluje. Ale słyszałam, że nawet w Stalowej Woli dostać można,

teraz offtopp: najlepsze bylo to... przychodze na studia, po wpis, laska z innej grupy trzyma indexy oczy 5 złotówki na dłoniach sińce... dochodzę "Co bierzesz", oglada sie wkolo , oglada patrzy mi w oczy widzi szpilki - "a mete", a ty "opiaty", "ale sluchaj tu dobra meta, na ul. K.... taka zajebista.... ja zalatwie 70 zl tylko, krysztalki... " i slowotok :D myślałam że się posikam, ale bylam jednoczesnie zdziwiona ze na takim zadupiu jest meta, gdzie trudno w warszawie ją dostać, ja tylko od praskiego "kolegi" (wogole nie wiem co z nim sie stało) co mial dobra helene raz wzielam, bo on mial wszystko... i lazilam po scianach, stymulanty nie byly nigdy dla mnie, no pomijajac mefedron :D ale dla mnie to bardziej empatogen... koniec oftoppu
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 650 / 63 / 0
w stalowej woli chyba ciezko o hel pierwsze słysze
  • 6 / / 0
Bydgoszcz wiem że lipa, a jak sytuacja w Łodzi? Idzie coś ogarnąć?
  • 3 / / 0
Witam wszystkich na forum :) od dawna tu niebylam i zapomnialam loginu do starego konta Mieszkam w Irlandii ale przyjechalam na tydzien do Polski i mam problem ze znalezieniem h. badz kompotu Cale szczescie dostalam metadon od lekarza na wyjazd ale chyba wiecie jak to jest metadon to nie to samo U mnie w Dublinie brown jest wszedzie Przejdziesz sie po centrum i w przeciagu 5min ktos sie napatoczy a tu w gdyni susza Moze dlatego ze od dziecka mieszkam za granica nie wiem gdzie tego szukac Na dworcu nic nie znalazlam Moze jest tu na forum ktos z trojmiasta?
  • 18 / 2 / 0
No ktos jest z Trójmiasta ale raczej tu nikt nie pomoże. .?
Nie wiem spróbuj. ..
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.