Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
SB
Jeszcze pół biedy jak ktoś grzeje odpał który sam produkuje. Dajmy na to, że ma nawet jakąś rentę czy coś i płaci rachunki, kupuje słomę itp, "cichy spokojny, nie wadzi nikomu".
Ale ćpun na skręcie "najdziksze wyczynia swawole", lol. Szczególnie jak nie pracuje, no sorry - skądś te kilka kafli miesięcznie na browna musi się wziąć. I nie ma kurwa solidarności, wałki w tym środowisku są na porządku dziennym. Więc nie, nie ma co się nad sobą rozczulać. Pozostała tylko Walka o ogień, skurwysyny....
.
Człowiek umierający z braku jedzenia też zrobi wszystko aby się najeść, są przypadki nawet ludożerstwa. Jednak nikt na jedzenie nie przeklina. Dlatego niech nikt nie przeklina na heroinę. Jest bezsprzecznyn faktem, że w Polsce są straszne prześladowania użytkowników narkotyków i nie chodzi mi o karanie za konkretne przestępstwa, tylko chodzi mi o prześladowania za sam fakt posiadania lub sporządzania narkotyku.
lol :-p
komentarz zbędnym jest
wiem, wiem wiem jestem złośliwym, starym a w dodatku psychopatycznie przecpanym fentanylem chujem z popalonymi stykami.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".