Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
jezus_chytrus pisze:
Tak, wygląda to mniej więcej jak w The Wire - najlepszym serialu ever. Oczywiście dotyczy to głównie dużych miast pokroju NY, LA, czy Baltimore (którego ów serial dotyczy). W stanach, gdzie jest mało murzynów, małych miastach, załatwianie dragów wygląda podobnie jak w PL
W Angli tez w maych miastezkach tak jest. O ile dobrze pamietam to kiedys byl(moze dalej jest) towar w Zgorzelcu i na pewno jest w Suwalkach. Jedynie ten rodzaj zakupu jest inny. W Polsce pelno jest miejsc gdzie "open air market" mozna by zorganizowac; przeciez kiedys dzialaly bajzle dworcowe.
Open air market nie utrzymałby się tygodnia myślę. Tak szybko jakby się pojawił to by zniknął.
2) brak wiedzy
3) długi czas roboty
Wiec łatwiej i wygodniej zapodac browna
Co do trudności o której mówisz, o IM TRUDNIEJ tym dla chetnego ŁATWIEJ
Czytałem o gonieniu kropli, ale mam pomysł na wydajniejsze palenie.
Kiedy jarałem kannabinoidy wymyśliłem coś takiego, żeby nie kopcić podkładu tylko samą esencję:
1. brałem srebro, robiłem z niego stożek, na dno do środka wsypywałem kana
2. zakładałem go na cybuch tak, żeby nie spadł, ale zawijając luźno, żeby powietrze mogło cyrkulować
3. podgrzewałem po trochu amelinum i ciągnąłem buchy
4. mówiłem sobie, że pora skończyć z kanna, bo to zło najgorsze i syntetyki palą styki :D
Pionierzy epoki brązu :)! Co sądzicie o takim wynalazku?
czarny3211 pisze:Ale i tak najlepiej sypcie od razu proszek do korka nie bawicie się w palenie bo to jak dla mnie marnacia towaru nie ma jak walnąć po kablach .
Scone pisze:Chcę zwaporóbować browna.
Czytałem o gonieniu kropli, ale mam pomysł na wydajniejsze palenie.
Kiedy jarałem kannabinoidy wymyśliłem coś takiego, żeby nie kopcić podkładu tylko samą esencję:
1. brałem srebro, robiłem z niego stożek, na dno do środka wsypywałem kana
2. zakładałem go na cybuch tak, żeby nie spadł, ale zawijając luźno, żeby powietrze mogło cyrkulować
3. podgrzewałem po trochu amelinum i ciągnąłem buchy
4. mówiłem sobie, że pora skończyć z kanna, bo to zło najgorsze i syntetyki palą styki :D
Pionierzy epoki brązu :)! Co sądzicie o takim wynalazku?
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
co do browna to latwo przypalic, zmarnowac i sie zrzygac :P Najlepiej jak juz chcesz probowac to z kims, kto umie :P Bo szkoda towaru ;) I nie ma co kombinowac za bardzo. Folia, rurka i odlatujesz ;)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.