Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Więc potrafiłam puknąć jednocześnie ćwierć grama i.v., mieszając z benzo, neuroleptykami i antyhistaminami. I były to dawki przy skrajnym wychudzeniu (BMI koło 13). Nie polecam doprowadzać się do takiego stanu.
P.S: Oczywiście nie po 20 ml, ale wtedy same dwudziestki mi zostały, więc wchodziłam dwudziestkami, dzieląc te 12 ml z hakiem na około 5 porcji. Tak czy siak, nie polecam.
Nie wiem, gdzie stary dziad doszukał tu się gdziekolwiek "chwalenia się".
Wg mnie post czysto informacyjny.
Dla mnie to powód do żalu z powodu mega tolerki i stresu (żeby zarobić dzień w dzień), a nie do chwalenia się, nikt tu się nie chwali niczym.
02 listopada 2018taurinnn pisze: [mention]Maykel85[/mention] Oj, raz tak, ale to katorga była. Dwudziestkami, ale nie w jeden kanał, tylko w obie ręce, obie stopy i w kable na łapie. W sumie słaba zabawa z tym, lepiej już trochę stracić przerabiając MST, bo bolało jak cholera po puknięciu i bałam się, czy zakażenia nie złapię jakiegoś. A standardowo to dziesiątki (albo i nawet piątki) wystarczały do zaaplikowania tych przerobionych MST.
P.S: Oczywiście nie po 20 ml, ale wtedy same dwudziestki mi zostały, więc wchodziłam dwudziestkami, dzieląc te 12 ml z hakiem na około 5 porcji. Tak czy siak, nie polecam.
Nie, nie koloryzuję, a napisałam że ,,lepiej” ze względu na mniejszą objętość roztworu do zapodania. Wyobrażasz sobie codzienne pukanie 12 ml i rozkładanie tego po kablach? Bo raczej naraz tego nie wstrzykniesz.
A dlatego przy przerabianiu MST używamy filtrów, masz to pięknie opisane w FAQ.
Oczywiście, że najbezpieczniej jest ładować czysty towar z ampułek, ale to praktycznie niewykonalne przy tolerce na ćwierć czy pół grama i.v. / jednoraz. Raczej mało kto by wyrobił finansowo, już nie wspominając o tym, że ampułki dużo ciężej skołować na czarno.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.