Po prostu pięścią w lusterko, potem kilka kopów przez co jakieś wgniecenia. Kamer na szczęście jako tako nie ma ale przypuszczam że ta sprawa nie skończy się za dobrze dla mnie.
Jebać alko, dobrze wiem że nie jest dla mnie a i tak zawsze dam się namówić. Chyba tylko odwyk mi został lub jakiś ośrodek
Zareagowało kilku ludzi ale ostatecznie po policje zadzwonił mój sąsiad. Dobrze zrobił bo jeszcze bym w tym stanie kogoś zabił i większa lipa by była a tak to tylko niszczenie mienia i naruszenie nietykalności cielesnej i może z tego się jakoś wykaraskam
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Ja to bym się w chuj podłamał po takiej akcji i poszedł w jakiś cug.
Sami sobie kopiemy groby.
Ale ja to ja, Ty masz może silniejszą psychikę.
Raz, że po alko nie dostaję agresora. Gorzej już jak zmieszam benzo z alko.
Ale wtedy to tylko szwędacz, wchodzenie w rozmowy z nieodpowiednimi ludźmi, podrywanie wszystkiego jak leci.
I ogólnie no jestem w chuj podłamany, mam takiego moralniaka że ledwo ogarniam życie. Wychodzę z domu tylko jak muszę, prawie nic nie jem i nie śpię, no niestety nie mam "mocnej" psychiki tym bardziej że wiem że mogłem temu zapobiec po prostu odmawiając wódki wiedząc że mam po niej takie jazdy.
28 grudnia 2019EvilDead pisze: Wychodzę z domu tylko jak muszę, prawie nic nie jem i nie śpię, no niestety nie mam "mocnej" psychiki tym bardziej że wiem że mogłem temu zapobiec po prostu odmawiając wódki wiedząc że mam po niej takie jazdy.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.