Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / 1 / 0
Chyba za dużo się naczytałeś od momentu 0 bez benzo do miesiąca jak będziesz brał 150-0-150 nic nie będzie a złagodzi objawy i zabezpieczy przed padaczka(minimalnie)
  • 1494 / 400 / 2
naczytałem xD typie, ja to znam z autopsji niestety. i znam w cholerę osób które to potwierdzą, nie pogrążaj się brakiem wiedzy błagam.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 43 / 1 / 0
Ja zawsze się wspomagałem przy odstawce alpra/klon i jakoś problemów nie miałem przy miesięcznej kuracji pręga schodziłem z nią i bez niej i w mojej sytuacji bardzo mocno łagodziła skręta.
  • 437 / 36 / 0
Każdy ma inny organizm i każdy będzie miał inną drogę do odstawienia. Ja akurat zgadzam się tu z @Merx . Mi prega nie pomagała wcale, w małych dawkach nie działała, w średnich minimalnie zmniejszała lęk, który był i tak ciągle duży, ale nie działała na mnie dobrze generalnie.
Jak dla mnie lepiej ograniczyć ilość dodatkowych leków do minimum, po co kolejne uzależnienia. Już w zamian za to wolałem wydłużyć i złagodzić trochę czas odstawki. Jedyne poza benzo czym się wspomagałem to małe dawki mianseryny żeby móc jakkolwiek chociaż na chwilę usnąć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.