Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 616 / 0
@Uszkodzonabania takie objawy po odstawieniu benzo to nic niezwykłego, niezwykłe jest to że utrzymują się aż tyle czasu. Tak czy siak pozostaje Ci jedynie całkowita absta od wszelakich modulatorów GABA i czekanie na dzień aż to minie.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3120 / 1073 / 0
jeśli o mnie chodzi, to jutro będzie ostatni dzień redukcji, według rozpiski jestem teraz na 1 mg diazepamu i pojutrze już bez niczego. póki co objawów wyraźnych brak, sen w normie, niepokój i napięcie nie daje się jakoś specjalnie we znaki. myślę, że dosyć gładko zjechałem, choć to się okaże dopiero gdzieś po tygodniu na czysto, gdzie benzodiazepina i jej metabolity wyparują z organizmu. jestem dobrej myśli.

na tę redukcję potrzebowałem jednej paczki Neorelium 5 mg po 20 szt. oraz jednej paczki Diazepanmu Genoptim 2 mg po 20 szt.

napiszę więcej, jak już minie ten tydzień. jestem dobrej myśli i cieszę się, że będę mógł do nich wrócić i normalnie je stosować. choć czas pokaże, czy znów się nie wpakuję. mam nadzieję, że nie, bo jak wiadomo z każdą odstawką jest coraz gorzej. mimo wszystko do leków wracam, bo nie wyobrażam sobie bez nich życia. oczywiście chodzi mi o zażywanie doraźne i z rozsądkiem. zamiast Clonazepamum TZF zamierzam też stosować słabsze benzodiazepiny, czyli m.in Neorelium (diazepam), Elenium (chlordiazepoksyd) oraz Tranxene (klorazepat). mam sporą kolekcję i będzie z czego wybierać.

%-D :tabletki: :extasy:
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 917 / 235 / 0
Ja schodze z bromka ,mam ostatnie 2mg i koniec, brałem w ciągu 4 miesiące, dawki małe bo po 3 mg dziennie, ale ostatnio po 6-12, że tolerancja zaczęła skakać to stwierdzilem że przestanę brać sedam. Najgorszy jest tzw. suchy kac , czuje sie jakbym chlał z tydzień i przestał nagle. Lęki, strachy, tylko myszek białych brakuje, ciśnienie skacze ale na to biore leki żeby udaru nie dostać. Muszę przestac brać ten syf na recepte bo świetnie pomaga na lęki i fobie kosztem wyrw w pamięci i zanikiem wiekszosci uczuć.
  • 2392 / 664 / 0
A może inaczej zapytam - jeśli np z dnia nadzień bym zaczął brać na sen zamiast 3mg klona - 2mg klona + jakąs niemałą dawkę pregalbiny. Czy to ma jakiś sens i pomogło by też zasnąć ?? Cenowo też ja za tego klona płace czarnorynkowo a pregę mam za darmo w góry przypisaną. Więc jesli to było by mozliwe tez ten klon nie schodził by tak szybko. Czy prega jest na tyle słaba że równie dobrze mogę wziąść tylko 2mg klona + placebo ( nie wiem melisę w tabletkach ) i efekt będzie taki sam ??
  • 336 / 68 / 0
Po 5 miechach bez problemu z klonami, poplynalem troche wiosna lato z benzo, nie jem ale depresja dalej trzymie, podleczam sie cbd i noopeptem, mialem paczke wenlafaxyny swietnie sie sprawdzila na jesienna depreche poodstawienna, ale magik nie chcial przepisac, mowi ze to nie zgodne z jakimis tam ich zasadami wiec wyszedlem i nie zaplacilem, chcialem wenle i mitre dobre kombo na odmulenie.
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
@Mordarg moim zdaniem Nasen nie ´´przebije´´sie przez klona. na mnie nawet po odstawce benzo nie dzialaly zadne z-drugs.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 18 / 0
14 listopada 2020Vratislav pisze:
@Uszkodzonabania takie objawy po odstawieniu benzo to nic niezwykłego, niezwykłe jest to że utrzymują się aż tyle czasu. Tak czy siak pozostaje Ci jedynie całkowita absta od wszelakich modulatorów GABA i czekanie na dzień aż to minie.
Czyli się nie przejmować tylko czekać cierpliwie ?, bo te objawy mocno mi pogarszają depresję że jeszcze bardziej sobie zepsułem zdrowie i nie ma już ratunku

A czy znacie jakieś sposoby, leki itp żeby przyśpieszyć "naprawę mózgu po benzo" ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
Lepiej idź po prostu do dobrego lekarza, bo to nie katar i kaszel tylko poważna sprawa, a pytasz w miejscu, gdzie prędzej dowiesz się jak rozjebać mózg jeszcze bardziej, nie na odwrót.
  • 210 / 18 / 0
16 listopada 2020hammerzeit pisze:
Lepiej idź po prostu do dobrego lekarza, bo to nie katar i kaszel tylko poważna sprawa, a pytasz w miejscu, gdzie prędzej dowiesz się jak rozjebać mózg jeszcze bardziej, nie na odwrót.
Lekarz raczej mi nic teraz nie pomoże bo już rok clona nie biorę, a leki pwd biorę już 5 lat.
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / 4 / 0
Jak bezpiecznie odstawić klona biorę od tygodnia dawkę 3 razy 0.5mg na silne lęki. Jak z niego zejść i ile mogę bezpiecznie brać by się nie uzaleznic
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.