Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Myślę ,że rozsądnie stosowany feniubut ,w odpowiedniej dawce jest bezpiecznym rozwiązaniem .Taka moja opinia
Dasz rade alpra się z czasem zaczyna aktywizować, wtedy po Tobie nie widać ucpania. Ale pamiętaj zażywaj mniej w pracy o 50% niż w domu.
I nie jedz za dużo na noc bo po snie na dzienna zmiane widać alprw. Wogole jak już zaczniesz na sen to ilość tabletek a czasem przestanie sens, trafisz do piekła bez tabletki pod ręką w danym dzień.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
I przerwy parodniowe w wolne dni też dobrze zrobia żeby nie skręcić się w uzależnie?
Pytanie czy dasz radę. alpra działa krótko ale faktycznie po jakimś czasie człowiek staje się lepszy
Po detoxie wpadki nie ma od razu ale uważaj na siebie
@edit: polecam metylofenidat, ciężko zdobyć ale daje stan pobudzenia fizycznie stabilizują go fizyczni. No co no Dopamina w wychwycie zwrotnym jak te ssri
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Czy klon będzie najlepsza opcja czy coś innego polecicie?
I jak to najłatwiej zdobyć ? Powiedzieć prawdę u rodzinnego?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".