Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1957 / 230 / 0
Jeśli 4mg klonazepamu to sporo, to ile to 100mg klonazolamu? %-D
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 863 / 123 / 5
Kolega wyżej, jest jeszcze w miarę komfortowej sytuacji. 5msc - 4mg klona.
Trzecie podejscie tym razem, z 8mg zbilem do 4rech. I lece z dawkowaniem wg planu, czyli na spokojnie. Ciezko to odstawić po 7latach kuracji. Wiem , jak fatalnie mozna sie czuc. O jakimś funkcjonowaniu , pracy.. zapomni. Kolega ma szanse o ile nie pęknie.
[ external image ]
  • 1957 / 230 / 0
ta dawka jest żałosna, jak już to czas może być problemem, ale 4mg/8mg? Rozumiem paczek %-D Ale mg?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 863 / 123 / 5
Mówimy , o ciągu ? Kolega szamał dziennie , przez 5msc , 4mg klona. Poradzi sobie spokojnie. Organizm zdążył sie przyzwyczaic. Rozumiem , że miałeś dosw. z benzo , tak ? Jak nie miałeś - omijaj z daleka :) i nie życzę Ci , żebyś znalazł się w podobnej sytuacji.
[ external image ]
  • 1957 / 230 / 0
Miałem ciągi, właśnie dlatego dawka 8mg jest dla mnie śmieszna.
  • 863 / 123 / 5
To nieźle.
Ja , licząc , że paczka doleci na czas, wszamałem to co miałem. Szybkie zejście 8mg->0 w ciągu tyg.
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie się nie podobało , w ogóle :) I za przyjemnie też nie było.
I jak widać , jednym łatwiej z kolei komuś , kto raczył się 2ma pastylkami przez 5msc - ciężej.
pzdr
[ external image ]
  • 1957 / 230 / 0
Jak długi ciąg?

Ja tylko przez miesiąc, ale za to dawki chore, i Klonazolam, a nie zepam.
  • 863 / 123 / 5
w trakcie redukcji aktualnie.
7 lat bodajże.
[ external image ]
  • 646 / 69 / 0
Rzucanie wódki za pomoca wina. A tak serio to jak sie masz przerzucic to duze dawki diazepamu i lub nawet oksazepamu
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 18 / 1 / 0
07 czerwca 2018RekreacyjnyHarry pisze:
Rzucanie wódki za pomoca wina. A tak serio to jak sie masz przerzucic to duze dawki diazepamu i lub nawet oksazepamu
Właśnie o to chodzi, żeby się leczyć właśnie tak, jedyna słuszna i być możliwe udana droga do trzezwości. Ciężko to widzę, mimo wszystko ja bym jednak redukował klona. Ale jak dajesz radę ziomku to powodzenia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.