Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Ale do rzeczy - żrecie jakieś benzosy w robocie?? Co robicie?? Ile żrecie??
-----------------
Moja praca polega na tym, że muszę tam być. W zasadzie nie robię nic, ale moja obecność jest wymagana. W tak nudnej robocie benzo jest jedynym ratunkiem - zarzucam sobie tabsa alpra 0,5mg około południa, kiedy euforia po porannym kontakcie z niebem i drzewami mija, i trzyma mnie do wyjścia, wtedy wracam do życia - fajeczka, w domku drineczek, jedzenie i ruchanie. Taki żywot, a KRKA zarabia kokosy.
Najlepsze że dzisiaj zagadałem z współpracownikiem o dragi - kolo 55 lat i też wpierdala klony i tramal... taka praca - dragolubna - what can I do.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
relanium jestem spokojniejszy, wkurwiają mnie klincie na mksa
ale generalnie wszystko co mam
mam prawie wszytski z benzo
lubie taż baclofen
ciekawy temat
Maskaradore a ze tak z ciekawosci zapytam w jakiej branzy pracujesz?
brusdz pisze: Maskaradore a ze tak z ciekawosci zapytam w jakiej branzy pracujesz?
Dzisiaj anegdotka - podchodzi współpracownik lat około 50 i tekst: Masz Tramal?? - łyknąłbym se z gwinta :-D jest śmiechowo
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.