Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 437 / 21 / 0
Post autor: Hegemon_Krwawy »
U mnie 'gram' fety stoi 30zł, tak samo palenia. Mieszkam kawałek od Zielonej Góry.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 1736 / 18 / 0
Post autor: Mr.LaTacha »
U mnie hurtowo gram amfy chodzil najtaniej po 9zł... (przy 100wie), tylko ze teraz pukneli producenta i na bank zdrożała...

Srednio to najczesciej cena jest 40zł za gram ważony jak sie normalnie kupuje jeden worek... Przez okres jak była tak tanio przy hyrcie to slyszalem ze 30zł od grama a nawet 25zł... Ale niewiem ile w tym prawdy

No ale ja sie tam tym nie interesuje :P bo nie ćpam ścierwa... dlatego moje informacje moga bc nieaktualne lub wcisniete (co jest maloprawdopodobne ta druga opcje)
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 126 / 8 / 0
Post autor: psychedrine »
w łodzi 25-30zł za 1g.

moze zbierzemy sie w kilka osob i bedziemy robic fete sami?Wkurwia mnie juz jak widze bogatych frajerow wysiadajacych ze swoich jeepow z felgami za 4 koła jedna %-)
  • 237 / 5 / 0
Post autor: japa »
psychedrine pisze:
w łodzi 25-30zł za 1g.

moze zbierzemy sie w kilka osob i bedziemy robic fete sami?Wkurwia mnie juz jak widze bogatych frajerow wysiadajacych ze swoich jeepow z felgami za 4 koła jedna %-)
moze nawiazemy wspolprace??? :-D
  • 126 / 8 / 0
Post autor: psychedrine »
jezeli nie jestes z policji to bardzo chetnie :D
chce sie wozic drogimi autami, kupowac to na co mam ochote i ogolnie pławic sie w pieniadzach, chce zobaczyczyc na wlasnej skorze czy "pieniadze szczescia nie daja" %-)
  • 237 / 5 / 0
[quote="psychedrine"]
jezeli nie jestes z policji to bardzo chetnie ]

eE ja nie jestem :cool: HWDP a Ty ?:> od amfy po koke i cala Polska nasza hie $-)
  • 1736 / 18 / 0
Post autor: Mr.LaTacha »
jeszcze wliczcie w taki interes koszty dodatkowe takie jak:
pare klamek
pare karabinów szturmowych
pare granatów
pare ładunków C4
Pancerne szyby w domu, antywłamaniowe drzwi + garaż na samochód do którego nie idzie sie wkłamać,

I cała polska może być wasza

;)
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 507 / 10 / 0
Post autor: Micklen »
Ta tylko najpierw trzeba nie wdupiac... hmm a ta bron to do syntezy potrzebna? a walka o teryterium, to jeszcze nie ameryka i daleko do tego a na pewno nie przy pokatnym handlu.
  • 237 / 5 / 0
mikor pisze:
Ta tylko najpierw trzeba nie wdupiac... hmm a ta bron to do syntezy potrzebna? a walka o teryterium, to jeszcze nie ameryka i daleko do tego a na pewno nie przy pokatnym handlu.
Oj uwierz ze nawet u mnie w malym miasteczku byla wojna o interesy co prawda nikt nikogo nie zastrzelil ale jeden kose w brzuch mial :nuts:
  • 507 / 10 / 0
Post autor: Micklen »
Heh bardzo dobrze to ujales w malym miasteczku ... bo w duzym to co drugi sprzedaje a usery chodza tam gdzie jest a nie kazdy nie zawsze ma tak wiec kazdy dil sie na chapie a to ze skads naplywa amfa ktora nie daje zarobic guru ktory zaopatruje tych dilow to juz jest przez niego nie do wykrycia.. przy w maire malej skali bo przy wiekszej zacznie cos czaic ze mu spadly zyski;) chociaz teraz bardzo watpie ze istnieje tak zorganizowany handel jak niegdys fakt obstawione bramki itd itp. ale sprzedaz osiedlowa raczej bez obaw.;) no chyba ze tak jak ty wspomniales male miasteczko 1000 osob 4 dilow no to fakt moga sie ciac..;P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."