Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Srednio to najczesciej cena jest 40zł za gram ważony jak sie normalnie kupuje jeden worek... Przez okres jak była tak tanio przy hyrcie to slyszalem ze 30zł od grama a nawet 25zł... Ale niewiem ile w tym prawdy
No ale ja sie tam tym nie interesuje :P bo nie ćpam ścierwa... dlatego moje informacje moga bc nieaktualne lub wcisniete (co jest maloprawdopodobne ta druga opcje)
moze zbierzemy sie w kilka osob i bedziemy robic fete sami?Wkurwia mnie juz jak widze bogatych frajerow wysiadajacych ze swoich jeepow z felgami za 4 koła jedna %-)
psychedrine pisze: w łodzi 25-30zł za 1g.
moze zbierzemy sie w kilka osob i bedziemy robic fete sami?Wkurwia mnie juz jak widze bogatych frajerow wysiadajacych ze swoich jeepow z felgami za 4 koła jedna %-)
chce sie wozic drogimi autami, kupowac to na co mam ochote i ogolnie pławic sie w pieniadzach, chce zobaczyczyc na wlasnej skorze czy "pieniadze szczescia nie daja" %-)
jezeli nie jestes z policji to bardzo chetnie ]
eE ja nie jestem
pare klamek
pare karabinów szturmowych
pare granatów
pare ładunków C4
Pancerne szyby w domu, antywłamaniowe drzwi + garaż na samochód do którego nie idzie sie wkłamać,
I cała polska może być wasza
;)
mikor pisze: Ta tylko najpierw trzeba nie wdupiac... hmm a ta bron to do syntezy potrzebna? a walka o teryterium, to jeszcze nie ameryka i daleko do tego a na pewno nie przy pokatnym handlu.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.