Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ale ja niejestem zadnym fenomenem..naprwde mozna dac sobie rade...tylko jest ciezko...
moja rada:probowac..bez kitu..i sie niepoddawac
:-)
Scalono | 909
niewiem ale mysle ze jak mam normalny dzien to zrobilabym to bez wachania.gorzej jakby ktoregos dnia zle sie czula-to niewiem jakby bylo .
zagrozenie jest i bedzie zawsze.niektorzy lamia abstynencje nawet po kilku latach.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Zdarzały mi się parę razy wpadki po roku czy trzech...
A ostatnio (po sześciu latach niećpania) miałam tak niesamowitą chcicę na hel, że ledwo co się powstrzymałam...
Bałam się strasznie bo mam teraz trudny okres w życiu i wiem, że bym popłyneła.
Jednak dałam radę. Na szczęście.
Skutki mojego fuknięcia, są poprostu opłakane, depresja psychoza, poprostu ześwirowałem.
Ja jak raz zaćpałem jedyny raz i pierwszy kontakt z amfą (nie licząc w całej mojej karierze dwóch bakań zielska) to miałem taka faze że o mało co nie wylądowałem w kaftanie bezpieczeństwa w zakładzie dla obłakanych.
ja po swoim pierwszym razie mocno to przezylem, od tamtej, dawnej pory, nie uzywam i nawet nie mam zamiaru ...
Nie musicie wierzyć ja to generalnie przeżyłem... potem spałem prawie dwa dni:o
Scalono | 909
Jak wyglądała moja psychoza... nie chce sobie tego przypominać, dla przykładu: Poza domem jak widziałem np osobę która wyciągała komórke i zaczynała rozmowe, to mi sie wydawało że się na mnie patrzy krzywo i dzwoni po ekipę żeby mnie zabić... w skrucie zaspokoiłeś swoją ciekawość
Oczywiście cała masa róznych urojeń, w domu, poza domem itd.
To ty juz nie bierz nic więcej, bo najwyrazniej ci nie słuzy.
Nie wiem czy to wina amfy czy nie, są ludzie którzy ćpają 2-3 lata, jakoś wychodzą z tego i nic im nie jest.
Ale fakt jest taki że nic mi nie było, byłem zupełnie normalny, i jak fuknąłem zaczeło mi sie wszystko pierdolić. Może to zbieg okoliczności i amfa nie miała wielkiego znaczenia, a może właśnie miała. Nie wiem, jak myślicie??
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.